daha 3 u ızlemedım ki :D
Printable View
daha 3 u ızlemedım ki :D
mokunu çıkardı artık. 2 belden aşağı söze komedi filmi yapar oldular. hiç kaliteli düşündürücü espriler yok..
artık şu her olayda eliyle nah işareti yapmasın b.ku çıktı onunda ota b.ka yapıyor geri zekalı
bence şu turkcell reklamındaki tosun karekterinin filmini çeksin recep bi yere kadar artık
Adam hakli beyler Ne desek boş millet 30 kere izliyor ve 30.kezde bile En boktan espiriye gülüyor ne diyelim inşallah 15 20leri görmek nasip olur
Türkiye tarihinde gelmiş geçmiş en komik bikaç filmden biri recep ivedik serileri. Umarım bu 3. den daha güzel olur ama ben şahandan daha çeşitli şeyler bekliyorum çok malzeme var elinde.
Ben kaliteli düşündürücü espri istemedigim için gidiyorum zaten,
Filme giriyorum abicim oturuyorum koltuguma salıyorum kendimi,adamın ayılığına gülüyorum,bunun düşündürücü bi yanı olsa nolur olmasa nolur,ben hiç düşünmeden kafamı yormadan onun ayılığına gülüyorum ve filmden cıkınca mutlu oluyorum kafamı dagıtmıs oluyorum stres atmış oluyorum,olay bu zevk meselesi yani
Her sinemadaki film ince espri yapıcak güldürürken düşündürücek diye bişi yok,belden aşşa konusuyo ve o tarz espriler yapıyo ki bu normal ordaki karakter bir ayı zaten,e gülende onun ayılıgına gülüyo,öyle bi karakterden eski istanbul beyfendisi gibi konusmasını beklemek sacma,kaldı ki günlük hayatta arkadas ortamımızda cogumuz argo konusuyoruz,onun ettgi küfürlerin fazlasını ediyoruz belkide
haksızlık yapmayalım giden gülüyo,yada gülmek için gidiyo,35 tane cıkartsın 35inede giderim cunku hosuma gidiyo o adamın hareketleri mimikleri komik "bence",güldüğüm şeyide izlerim kimsede laf söyleyemez,diyolar ya işte cok basit yok cok argo var hemen oldu bittiye getiriyo kalitesiz vs vs ne derlerse desinler adam yapıyo ,izleniliyo gülünüyo,kazanıyo parasını ki hakkı bence,sevmeyen begenmeyende gitmez olur biter
Saygılar.
Amerikada yuzlerce spastik film yapiliyor , aptal aptal senaryolar , onun yerine recep ivedige giderim daha iyi , hic yoktan gulduruyor , şahan iyidir :)
Eline bir camera al arkadaşlar arasındaki makarayı çek millet daha çok güler.
Ne bir oyuncu ne bir düzgün senaryo ne bir prodüksiyon paranıza yazık arkadaşlar.
Televizyona düşünce izleyin adam sizin paralarınızla Porsche ye biniyor yaptığına deyse anlıcam.
Lütfen Elma ile Armutu ayırt edelim.