Süper video favorilerimden:D
"Sen bas kanka rahat ol"
Printable View
nan konunun içine etmişiniz be
bana yer varmı muştu
ayıpsın moruk
Tamam hanımla konuşalım ok derse bende gelirim hem değişiklik olur :)
haftasonundan sonr feci kaşıntı başladı bende sonum kötü :D
listeyi toparlayalım beylerrr ;)
beni yaz başa
Şimdi tarantino ile görüştüm araç sıkıntısı olan arkadaşlar Mehmet te dizel araç var
3 kişi tamamlanırsa yakıta ortak olup gider dönersiniz
benim sözüm yavuz abiye değil sana hiç değil abi sizin için böle birşey dieceğimi nasıl düşünürsünüz başka durumlar için hakikaten lazım oluo dizel araba ve malesef adam olmayanlara eyw etmek zorunda kalıo insan yarış zamanıda sığıntı gibi olmak hiç gizel bişi değil ki ben yavuz abinin arabada sığıntı gibide olmadım yavuz abi ben otobanda kaldım beni arabasına aldı saolsun arabada fringels cips bile yedik o olmasa ne yapcaktık bilmiyorum unutmam ben hiçbirşeyi nedir 100tl lik yakıtla gidilicek yere 200tl lik yakıtımla giderim kimseye yük olmam bu kadar basit ;) zaten bu forumda birgün yanlış anlaşılmasam bileğimi kesicem :Deli:
İzmir çok sıcak akşamdan yola çıkın. :)
Ablam otoparkta düsüp lifleri zedelemis.
Korayın da yurtdısı isi cıktı.
Araba hala stepne lastigi ile duruyor, belki gelemeyebilirim ben.
Ablam cuma gecesine kadar biraz toparlarsa arabaya da lastik isini ayarlarsam gideriz tabi.
Geçmiş olsun amca uarıım onemlı bısey yoktur..
Benımde kesın değğil ama muştu yazmış :D
Muştu ben artık bole gezıler yerine evlı gazcı grubu çalışmalrına başladım bu hafta test yayınındaydık mesela 3 çift olarak ENZ,AJH,JAP sabahdan guzel yerlerde kahvaltı sonra aıle saadetı mangal spec sabah 11 de başladık gece 11 fınısh :D
mehmet gelıyormusun????
Tesekkürler arkadaslar, var bi nazar ama bilmiyorum.
Ben de düstüm bugun, kafayı kolu kıcı koyduk yere :D
Elden ayaktan düsmeden evleneydim bi :p