25tl süper yaa :)
Printable View
25tl süper yaa :)
killah 25 e eğer kiralama şansın varsa bende istiyorm bir günde olsa bi edirne yapar gelirim
nannn çekilin tükkanın önünden kapatmayın :D :D
biz uzun dönemde bile bi fiestayı 40 dan aşşağı veremıyoruz 25 tl çok iyi gerçekten ihtiyacı olan kacırmasın aslında ben bıle alabılırım
yaww sırf 25 Tl nin hatrına kiralanır bee :D
anladığım kadarıyla 1 şahıs kiralayabiliyor.
o zaman abi sıraya girmek lazım :D
20 liraya 100km de gidiyo(yol bilgisayarına bakarsak:D)
21-22 haftasonu o fiesta bende eger ayni fiyattan tek bi araba kiralaniyosa, acik net konusayim :)
Killah: peki aviste ayni sekilde size indirimli neler var baska? Bi buyuk boyundan focus falan varmidir?
hyundaı era/albea/ bu tarz klasmanda olanlar 70 tl
üx birşey istiyorsan cooper s veririm 25o tl :))
sikibin falan kiralasak drift day hesabi :D
arkadaşlar km sınırlı olarak bi ara carpuz.com vardı kiralama olayında rengarenk miniler smartlar orayada bi bakabilirsinz 5 yıllık ehliyet istiyolardı aklıma geldi paylaşıyım dedim
Abi annem eğer müşteriye diye kiralarsa yine 25 tl ama pasaportunu falan istiyorlar (turizm şirketi bizimkisi) kendisine kiralarsa da o fiyattan alıyoruz, sanırım 2 tane alabilir aynı anda maksimum.
@can87 focusta var bildiğim kadarıyla bi önceki kasa dizel fiyatı hakkında bi bilgim yok ama
Killa 21-22 si gun kesinlesince hbr vericem 1 adet 25 liralik fiesta kesin bende OK mi senin icin? Annenle de konus istersen bir sorun cikarmi diye. Ama pasaport olayi sikinti olur onu konusalim :)
şu pasaport işi hakkında bir bilgi vererisen sevinirm.
Pasaportun sizinle alakası yok..
Kiralık arabayı sadece kiralayan kullanabilir diye biliyorum ben.Hatta 2.sürücü için almanyada ekstra para ödemiştim.