farkedermi saro önemli olan hayalgücü :D
Printable View
farkedermi saro önemli olan hayalgücü :D
mali senin makinanın son fiyatını P.m atsana bana bi
Mali nin makinesi olabilir , ancak bir süt seviyesi olan d300s d200 gibi 3 rakamlı seriyi almanı tavsiye ediyorum.
2.el almaktan çekinme.
mintax, kenon ya da fuci alayina gider :) bence oncelikle cekicegin seye gore(portre manzara makro) lens secersin yavastan baslarsin fakat bazilarimizin atladigi bisey var, bir kismimizin dogustan yetenekli oldugu renk kullanimi ve kompozisyon gibi konulari okumak gerekiyor. ne kadar fotosop bilirseniz bilin kadraj zayifsa sonuctan memnun kalmazsiniz...
edit: ulan bu adam juriye falan katilmis herhalde havasi dogdu tekrar okuyunca, sadece bu zamana kadar olan deneyimlerimi yazdim, kompakt makina ilede fiap patronajli yarismada sergileme almak mumkun ;)
ikinci el tavsıye etmem
shoter sayısı onemlıdır ömrü wardır yanı
bellı bir sayıdan sonra çöp veya 400euro gıbı rakamlar sıkısır bilgine
Bence D90 al
her ikinci el kötü değildir bunu da unutmamak lazım :D shutter sayısı belli olan makina var belli olmayan makina var :)
Şu an Gold bilgisayarda kampanya var. Deli indirimler yapıyorlar ve peşin fiyatına 12 taksit.
Hatta haftasonu bir arkadaşa D3000 alacaz 1000 tl. Daha ne olsun.
kız arkadşımın tanıdığı isviçrede fotoğraf makinası vs satan bir firmada çalışıyomuş inş D90 için güzel bir haber gelir sonrada Saro-Ş Photography:D
d3000 için yi diolardı :S:S
ya bi makine alıcan olay oldu arkadaş :D