aynısını ben soyledim bir satıcısına
motor sozde içerde çok sıkı durumdaymış surtunmeyi azaltarak güç alıyormuş
dedim benim aklım almadı iyi günler :D :hahaha:
benim getzin bi katkıyla 120hp oluağını bilsem anında koyarım zaten :D
Printable View
ben kullandım aracımda öyle bahsedildiği kadar bir fark hissedemedim. herhangi bir artısı veya eksisini görmedim
Harikalar yaratan bir ürün değil,ama fazla km yapmamış araçlar için önerilmediğini biliyorum.
şanzıman katkısı kullandım 2 ye atarken cartlıyordu ve geriye zor geçiyordu ciddi oranda azalttı vites geçişleri rahatladı
Bende merak ediyodum ve simdiye kadar yazan her deneyimli arkadasi okudum. Bazilari kullanmayin motor asagi iner diyor, bazilari cok yararli diyor, simdiye kadar ben hic kullanmadim, kullanayim mi kullanmayayim mi anlamadim
Sanzuman ve motora olan katkilar ayri ayri mi?
http://t1nanotech.net/yagozel.htm
kısaca özet
Ben de kullanmıştım 1,3 benzinli accent'te. Kullanma klavuzuna uygun kullanınca gerçekten sesi azalıyor motorun ve bi ince de çekişi artıyor ve de yakıt düşüyor....
Ben motorsikletime uygulamyi dusunuyorum. Motor yagi ile hem motor ekipmanlari hem sanzuman hemde debriyaj beraber calisiyorlar. Tum ekipmanlar icin faydali oldugunu okudum bugun uzun uzun. Ve aklimada yatti. Cunku motor silk gibi teflon bazli veya dier katkilar gibi molekuler deil. Yani bir kaplama soz konusu deil. Bu yuzden her yag degisiminde uygulamanin tekrarlanmasi oneriliyor. bu urunu dusunen arkadaslar alicaklari urunun orjinal olmasina dikkat etsinler. Kutuda hologram ve bayinin adi ve seri numarasini kontrol etsinler. Hatta internetten bayilere bakip direkt yetkili bayii den alsinlar. Bu urunun sahtesi piyasada cok fazla. Bu isten iceriye tikilan cok oldu. Bu urunun faydasini gormeyenlerin kullandiklari urunun sahte oldugunu dusunuyorum. Ben bu urunu denicem ve motorumda denicem icin hem motor hem sanzuman daki degisiklikleri burda belirticem insallah.
burada yazılanların hiçbiri akredite bir labaratuarda test edillip ulusal standardizasyonu olan bir kurum tarafından onaylanmış mı ? diye sorarım .. ne belge var ne başka birşey.
bak eray ay kızardı totolara dikkat diyor kulak vermek lazım o zaman :)
edit: afişe dikkat ettim de %25 yakıt tasarrufu %20 güç artışı diyor.. thermo okuyanlar bilir perpetual motion machines i.. yani kısaca yok artık lebron james ! türkiye versiyonu ise atma recep din kardeşiyiz oluyor.
bende konu actım yağ deşimi ve bor diye ozmn pek arkadaş takip etmedı konuyu 0 40 mobıl 1 koydum arabama babamda bu BPR POWERden almıs getırmıs eve ıs yerınde kı motorlara fln koyuyorlarmıs cok yararı varmıs dedı arastırdım kımse kullanmamıs buyuzdende kullanma dedı herkes motorumda ne ses var ne bısey çokta sağlıklı bende dedımkı herkezın bı bıldığı var demmkı koyma dıyor.sona aradan 1 hafta gectı gece uzanmısım aklıma geldı bırden bor dedımkı yahu kımse denememıs herke bısyler söluyor ama ben koyucam yıne gece kalktım uzerınde yazdığı sekılde uyguladım araca performans acısından daha bısey anlayamadım tabı ama yakıt tasarrusu sağladı gıbıme geldı az bıdeyde olsa sıkıntı yaratıcağınıda dusunmuyorum yağın ıcıne koyulan beyaz yağdan farksız bı madde sonucta bence zararı fln yok hatta daha karıstıkca daha faydalı bıle olabılır
benim kafam karıştı:) koysam mı koyamasam mı diye:) corsa 1.7 dti 106500 dekı aracta bir işe yararmı acaba kullanan arkadaşlar varmı?
Birde Ardina diye bir katkı türedi Hollanda malıymış,Tr distribitöründen bi kutu aldım deneyip sonucları yazarım.
ben önceki araçlarımda borda kullandım motorsilkte,araçta hafiften yağ yakma vardı.borun bi etkisini görmedim.yine aynı şekilde olan motora motorsilk uyguladım yağ yakma duman atmayı biraz olsun kesti
bu motor silk koyan volkswagenin keşke 15bin km sonraki motor içi resmini ah tekrar bulabilsem resmen araba bozayla çalışıyo gibiydi..kaç tane konulan açtıysak acayip boza kıvamındaydı kazıma yoluyla zor çıkıolar ben parçacımdakini bile iade ettirdim..yani birde şu var motorun içine kaliteli yağ koyup devam edelir..hilmi ben senin böyle bir şeye inanmana hayret ettim açıkcası..
abi miniğin söylediği farklı birşey var ama hani ürünün yararlılığını tartışmıyorum
adam diyorki ben orjinal BOR POWER aldım okudum inceledim kafama yattı diyor
yan sanayi replika ve diğer marka ürünlerden bahsetmiyor :)
Benim dayımda power-up'a inanmış bir insan nerdeyse 15 16 yıldır power-up satıyor hayatta yaklaşmadım yanına. Emekli öğretmen test makinesini falan aldı sanayicilere satıyorlardı bi ara sonra ne oldu bilmiyorum.
ben ekede 12 hp aldım kullanırım ;) :D
kanka motor sılk teflon ıcerıklı. metal yuzeye fılm tabakası cekıyor. bor da boyle bırsey soz konusu degıl. suan kı nanotech den bahsedıyorum. bor power kendını baya gelıstırdı. bu sene kı arge lerı cok ıyı adamlar suan dunya lıstelerının basında gelıyor. ve bu %100 TR uretımı. ve ben bu urune ıyı gozle bakıyorum. en temızı alıp denemek. bu urun kaplama yapmadıgı ıcın her yag degısımınde kullanınız yazıyor zaten. ama motor sılk veya double up power up ta boyle bırsey soz konusu deıl. koyuyorsun omur boyu dıolar cunku bırı teflon bazlı dıerı molekuler.
Aslinda koymadan once ve sonra motor sesini olcebilsek, hizlanma verilerini alsak, bi dyno caksak baya birsey cikar ortaya tahminen :)
Sıfır motor yaptık hilmi kullanmı diyorsun şimdi kanka. Benim daha aşındırma yapmam lazım beya 2500 km lik arabada olmaz o iş dimi.
benimde deneyesim var ama illa yeni yağ koymak lazım bi 5000km daha kullanayım şunu anca ondan sonra deneme yapıcam
nomalde çok şıkırtılı çalışan bi motor benimki bakalım fark edicekmi :)
ben ahmet. moruk. hılmı ye soyledım sıfır motora kullanmam dedı.
bu urun dıslı mekanızmalarında da kullanılıyor. sanzuman dıfransıyel gıbı. ben hepsını tek seferde test etmıs olucam ınsallah. motorsıklette tek yaglama var cunku. yag yakmayı onledıgı ıddıa edılıyor. Hayabusalar standarttan yag eksıltme problemı olan motorlar. bu yuzden baya etkılı bır test olucak motorsıklette denemem.