hocam çok geçmiş olsun.
Kaskon var mıydı_?
Printable View
hocam çok geçmiş olsun.
Kaskon var mıydı_?
vay arkadas su hale bi bak yaaa :mad: :mad:
Cok gecmis olsun uzucu bi durum :(
Geçmiş olsun gerçekten içim bi tuhaf oldu Allah düşmanımın başına vermesin sen çalış didin anlının teriyle biriktir al ve sonrasında şerefsiz soyu belli olmayan birileri alıp bu hale getirsin...
Şerefsizler içimden fena halde saydırıyorum şu anda...
çok yazık geçmiş olsun :(
off off geçmiş olsun cok kotu
yok dostum olay yeri inceleme parmak izlerini aldı falan dediler ama hikaye hepsi..
aracın çalındığı sabah karakola gittim şaka gibi karakoldan atıldım darp ettiler:) 4 polis memurcuğunu savcılığa werdim karar bugun yarın çıkar..bu memlekette maalesef bazı haysiyetsizler bazı kurumlarımızın adını çok kolay lekeliyebiliyorlar..
umarım ben son örnek olurum arkadaşlar gerçekten çok kolay ve büyük cesaretle yapılıyor bu işler ve organize olduğunada çürük elmalarla beraber!!
kimseye güwen olmuyor yıkamaya,otoparka vs kesinlikle anahtar vermeyin aracınız emniyetin otoparkına bile çekilse kesinlikle anahtar vermeyin
geçmiş olsun bizim aracımızda çalınmıştı 6 saat ifade verdik polise bide bize suçlu muhamelesi yaptı şerefsizler
Ondan sonra kendi çabamızla aracı bulmaya çalıştık duyumlar aldık tanıdıklardan ist k.çekmecede olduğuna dair yoldan geçene resimleri gösterdik herkes dün buralardaydı falan dedi şerefsiz herifler karakolun 2 sokak arkasında aracın üstünde falan bira içmişler
Karakola gidip durumu söylediğimizde komise napim diye cevap vermişti işte böyle şerefsizler bizde o günün gecesi bulduk aracı tamamen yanmış vaziyette iskelet şeklinde..
Çok geçmiş olsun, aracı görünce bir garip oldum. :S
insanlığa sığmaz... serefsizlik... geçmiş olsun...
çok büyük geçmiş olsun allah belalarını versin kansızların
Dün gece rüyamda aynı şekilde kendi arabamın arka tarafının komple kapımın önünde sökülüp çalındığını gördüm.. şimdi bu konuyu görünce bi acayp oldum çok geçmiş olsun
o çalan her kimse yaramayacak ona... bi yere kaza yapıp patlar yakında...
çok geçmiş olsun ben de arabamın anahtarını garajın anahtarı ile birlikte kaybettim bulamıyorum. anahtarın nerde olduğunu bulana kadar korkudan şirketin otoparkına kameranın karşısına çektim. tekrardan geçmiş olsun.
Resimleri görünce bile fena oldum.
7 sülalesinden çıkar inşallah. Arabadan beter olsunlar. :mad:
çok geçmiş olsun arkadaşım...
mübarek gün azımı bozmıyım.gecmıs olsun..
Hadi be.Bu durumda gülünürmü ağlanırmı bilemycem cok geçmiş olsun kardeş.
Köpek herifler ağzımı bozduruyorlar şu günde. Çok geçmiş olsun, kendimi yerinize koyamıyorum bile berbat bir durum.