efsane oyun en son araba falan indiriyodum :D
Printable View
MM2 daha free bir oyun test drive biraz daha gorevli bir oyun oldugu icin o kadar tat vermiiyo
r-factor üde kurdum ancak çözemedim bir türlü.Lfs lfs lfs diyorum gerçekten çok gerçek :D
Rfactorde de oynadım bi dünya araçda indirdik denedik.Ses ve grafik konusunda çok başarılı özellikle hondanın seslerinde :) Ama senelerdir LFS oynarım onun verdiği gerçeklik duygusunu zevki hiç bi oyundan alamadım.Heleki ince ayarlar yapıp 40-50 tur yarışınca :)
Ses konusunda zaten kendinizde ses yapabilirsiniz LFS'de Shift+a yaparak.
Bence LiveForSpeed.
Bizim burda oyun salonuna intial-d drift oyunu gelmiş onu oynarım her çıktığımda :D
LFS (DEMO olarak )oynayıp Drift yapmak istiyorsan x Patch'ı kur...
Daha gerçekçi olsun...debriyajlı filan olsun istiyorsan z28 Patchı indir...
RF, LFS kadar iyi değil. Üstüne üstlük mod bağımlı bir oyun. Bir modda gerçekçilik iyiyken diğer bir modda rezalet oluyor. Kendi içinde tutarsız bir simülasyon deneyimi kimse istemez. LFS'de gerçek pistler gerçek arabalar olmaması kimine kötü gelebilir ama sadece keyif almaya önem veren biri bunlara takılmaz. Üstünde honda da yazsa FXO da yazsa ikisi de bilgisayar ekranındaki bir 3D model sadece.
LFS veya iRacing tavsiye ederim oynayacaklara.
Juiced 2:Hot Import Nights tavsiye ederim : )
Dün yükledim.Drift yapması zevkli oluyor .Fazla gerçekçi değil ama olsun :D
crx le drift yapıyorum :D ama zevkli oluyo yaa güzel dönüyo araçlar :)
LFS bu basitliklike efsane olmuş bir similasyon onu hiç bir oyun yalan edemez.Ciddi firmalarla anlaşsalar araçları gerçekleştirip grafikleri düzeltseler son nokta olur
Gran turismo 3 en gerçekçi Drift yapılan oyundu. 4 de icine ettiler.