Atmosferik kullanım için üretilmiş araçlara, sonradan aşırı besleme uygulanıyor..:) Bunuda öyle düşün, güzel düzgün bilen kişiler tarafından yapılırsa bi sıkıntı yaşamaz.. ;)
Printable View
ben tartışmak için söylemedim bunu belirteyim...ama senin dediğinle alakası yok sonucta yıne benzın hava karısımını yukseltıp guc alıyorsun...bence benzinli arabaya mazot koymakla aynı şey lpg yani farklı şeylerin yakıtını koyuorsun benzin için üretilmiş sonuçta motor :)...illaki vardır zararı onu diyorum ama accent albeam olsa takardım acımazdım :)..olupta atıyorum e39 5.28im falan olucak tup takıcam dıye bana gelen tup bayıne pıknık tupu atar kacarım :D...
yazık sonucta 150 milyardan fazla parası olup araba alıp bunları yapmaları...al kardeşim o zmn dizellerini :) zaten veriyordur montajına 5000 TL :D onu cıkartıcam derken araba eskıcek :D
Arabaya büyük para bağlayan adam varını yoğunu satıpta araba almaz, daha da parası vardır. Sen git arabaya 100-150 bin euro ver sonra git LPG tak az yaksın diye, nerde mantık? Normal gündelik arabalar için ise iyidir, araba eşek niyetine kullanılıyor sürekli yol yapıyorsa..
ferrari ve lpg komik.
valla bir araca 200-300bin tl vericek durumum varsa benzini onemsemem acikcasi
ama su sartlarda 1.6-2.0 cc bir arac kullaniyor ve dizelede gecicek durumum yoksa dusunmeden taktiririm
Performans için alınan araçlara uygun görmüyorum..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5686740_n.jpg
Q7 ' ye Tüp Taktırırsan , Böyle Guti'nde Patlar :D
mantik mi :D eger spor arac almadiysam tum araclara takarim lpg. Yok yere kendimi devlete niye duzdureyim, disaridan gelen bir urune gereksiz paralar vereyim. Lpg kullanirim uygun fiyata ayni km yi gezerim :) mantikli olan bu bence normalde o araclarda 100-150.000 euro da degil :D devletin kaktirmasi yuzunden o da hehe
ferrarisiyle km yapan gördünüzmü hiç.
2bin km de bir servise bakıma giren araç ıse gıdıp gelıncek arac deıldır sonucta km yapmazsın yapıcagında senede 2bın olur 3bin olur bnce ferrariye lpg sacma .belkıde arac replikadır 406 coupe ...
yağlama ?! yakıt neyi yağlacak arkadaşlar Allah aşkına :) lpg nin motoru yemesi olayı sadece daha yüksek sıcaklığa ihiyiaç duymasıdır yanmanın oluşşması için... sebebide oktanı yüksek oluşudur. yaklaşık 98 oktan gibi bi değerdedir lpg ama özgül ağırıgından dolayı %20 daha fazla yakıt yakmak zorundasınızdır ortalama olarak. Yüksek sıcaklık=hararet riski bu ayarı tutturamayan lpg beyileri ( ki tune edilebilir ve lpg de performans alan arkdaşlar var aramızda ) zenginde yakıt yaktırıp aracın pistonlarını eritebilir. Yağlama soğutmaya yarar en nihayetinde. Ama yakıtın kendisi silindir içini yağlamaz. İyi tüne edilmiş lpg performans artışı sağlayabilir. Ama yüksek devirlerde özellikle düşük sıkıştırmalı araçlarda bu ayarı tutturmak cok zor. Aslında type R bu mantıkla iyi bir denek olabilir :D yüksek oktan yüksek sıkıştırma :)
Spor arabaya bile takılır. Mantıklıdır da. Ama Supersport'lara. Ne bilim yani Bir Ferrari F430 yada 911 Turbo'ya. Ben yapmam. Yapanada Saygı DUYMAM.
bir arkadaşım 2 tane ml320 ye lpg uygulattı kullandıkları bir tanesini sattılar diğeri hala duruyor ve sorunsuzca biniliyor
bence lpg de olay duzgun montaj işçilik bunun dışında benzinden bir farkı yok benim tek taktırmama sebebim 1. bagajım yok zaten 2. si hep avm kapalı otopark kullanıyor olmam
Para hesabı yapıyorsan hergün bir Ferrari kullanabilmek çok zor yani en azından yaptığın para hesabına göre. Şöyle ki; bakım masrafı olur bazı araçların özellikle pahalı araçlarında pahalı servis masrafları olur. Hergün kullanırsan aracı daha çok yıpranacağından dolayı yani. Bunun gibi zor bir durum. Yani en iyisi biraz para kazanıp hergün bineceksende para kazanıp binmek en iyisi. :icon_tup:
300.000€ verdikten sonra düşünürsün evet doğru çok haklısın.
Pardon karıyla kızla harcayacaktın özür dilerim.
Sözüm meclisten dışarı;
Klasik Türk milleti davranışı, parası olmayıpta cebinde 2000-3000 lira arası telefon kullanılması gibi bir olay Ferrari'ye LPG taktırılması.
Ya da
Öğrenci olupta öğlen yemeği yemeyip ayağında Prada olması gibi gibi...
Paran varsa yaşarsın bazı şeyleri paran yoksa zor. Hayat çok zor biliyorum. ;)
BRC dönüşümlü Type-r yarış aracı vardı belki hatırlarsınız:)
http://www.2a-lpg.com/mkportal/modul...er/honda/1.JPG
http://www.2a-lpg.com/mkportal/modul...er/honda/2.JPG
http://www.2a-lpg.com/mkportal/modul...er/honda/5.JPG