cinai şebeke olmadan cartel mi :) yok yok, anılarımızda kalsınlar lütfen :) ...
Printable View
cinai şebeke olmadan cartel mi :) yok yok, anılarımızda kalsınlar lütfen :) ...
cinai şebeke varmış işte ? bide çelikbilek apo eksik diye okudum yanlış mı okudum?
95 senesinde ne popülerdi ya.. efsaneler. tsirt ve sweatshirt ikisi de vardı :D kaset hala duruyo erci-e ile ikisinin mp3 lerini de ara ara dinlerim sözler çok iyidir
ilk albümden çek bi fırt da iyidir uyuşturucuyu anlatır...
erci-e bin arabama çok fena basslıdır arabada dinleyin bakın :D
190 Mersedesle gezerim ben...
Çok severdim eskiden kaseti hala durur.
95 te çok dinlediğim bir gruptu..Halada dinlerim..
cartel bir numara, en büyük
cehennemden çıkan çılgın türk
25 yaşında 100.000'lik araba
nerden geldi bu para, en iyisi sorma
anlamazsın kafan almaz sorma
yaşadığım yeri tanımıyo(rsu)n sorma
hergün savaş caddeler kan
kan bile kırmızı değil karakan
Hobaaa :D Daha dün arabanın carter korumasını vurduğumuzda bu parça aklıma gelip söylemiştim. :D
Güzel bir haber :)
Edit:
Bin Arabama zaten bomba :)
arkadaşlar ben bir cartel hayranıyım bütün parçalaranı hala ezbere biliyorum arabamda cd si hala var ve ara ara dinlerim biz bunlarla büyüdük :)
yanılmıyorsam geçen seneydi rock and coke festivalinde cartel sahne almıştı ve yeni yeni grup üyeleri vardı ben bekliyordum inşallah yeni albüm gelir:):icon_tup:
Hadi bakalım devamı nasıl gelicek.. :)
Cartel (Alper AGA) \ Manga - Evdeki Ses (3 diyelim) :)
http://www.youtube.com/watch?v=I_xwHzvxpaw
işte böyle şeyler yapmamalılar :D herkesin zevki sevdiği şeyler ayrıda manga nedir ya
küçüklüğümde vardı on numara bi şarkıydı o zamn kartel 1 nuamra en buyuk :D
vay be cartel neydi zamanında :D
tişörtleri vardı yok satan :D :D
manga zıçmış
evdeki ses orjinal dinlemeye devam
Bu ne olmuş böyle rezil edecekler kendilerini. 2 haftada kaybolurlar ortalıktan yeni bomba şarkılar bekliyoruz.
makas her türlü cevoo:D
cartel in kaseti haala durur bende :D
kral tv de dinledim şimdi güzelmiş indiricem ve cd yapıp arabamda dinliycem efsanenin geri geldiğini anlasınlar :D
sevindim, 15 sene önce ki havayı zor yakalarlar. hiç bırakmadan 2 senede bir buluşup albüm yapsalar dı şimdi yereri cok farklı olurdu...
birde freş B biye biri vardı o da baya bi sarmıştı maesef oda albüm yapmadı. güzel günlerdi beaaa
hocam ne yaptınız.. bu şarkı erci e nin ilk solo albumunde kı orjinal bin arabama.
ilk post ta da aynı sarkı var ama yenı duzenleme. asıl o sarkı bence batıktır.
bu klıbınde arabalar olan sarkı asıl dır. ve guzeldır. bende de erci e nin orjinal kaseti vardı hatırlarım 97 de cıktıgı zaman 5 liraya almıstım. kendi biriktirdigim parayla. 97 de 5 milyon....
arkadasta da cartelın kasetı vardı degısıyoduk.. cok guzeldı...
ERCİ E rulezzz.
Valla benim aklımda halen "cartel bir numara en büyük" sözleri var. Şuan dinlediğimde bunu hiç beğenmedim..
Vaaaay vaaay. Cartel sweatshirt'im hala duruyor. İlk çıktığı zamanları hatırlıyorum da... Offf Off 1990 ları özledim ben...
cartel bir dönem Peter Maffay ile de tek parçalık bi çalışmalarıda oldu onuda iliştirelim konuya :) hoş bi ercie var arada :D
http://www.youtube.com/watch?v=7QQBBtJfo60
erci-e nefret ile 2.şok da vardı bide
http://www.youtube.com/watch?v=3g-L1UZBC3M
erci-e daha aktif kaldı seneler boyunca:icon_tup:
cartel zamanıın efsanesiydi hala aklıma geldikçe dinlerim hala güzel
ondan sonra nefret aldı götürdü zaten uzun yıllar onlarda çok iyiydi
manganin dueti gecen sene cikti diye biliyorum ben klibi yeni mi cikmis
bütün sözleri hala aklımda.. unutmamışım :) o zamanlar iyi bilmiyordum almancayı saçmalıyordum almanca gelen yerlerde ehuhuah ne gunlerdi arkadaş
araba yoh kardişim yani araba yok
ha bak maffayla yapılan düet cidden kaliteli idi.. kaliteli bir rapti bu adamların ki be
büyük ihtimalle bitirdiler sermayeyi aç kaldılar tekrar deniyorlar... :rolleyes:
bendede halen t-shirt u durur kasetide kesin biyerlerdedir rap e giriş aşamasıydı sanırım benim için daha sonra 2pac ı keşfetmiştim onlar sayesinde halen sevenerek dinlemekteyim yanlız bu manga ile olan son zımbırtıyı beyenemedim bir türlü :S
single geldi, açık konuşmak gerekirse KERİM in olmaması üzdü beni memati spec gibi adam :D bide daha sağlam bi giriş beklerdim ama seviyorum bu adamları her türlü giderleri var dinlerim :)
YouTube - Cartel - Bir Oluruz (2011)
yessaa test the rest ile bitirmeleri super olmuş .. bu parça biraz yeniden merhaba tadında olmuş. ama albümün diğer parçaları nasıl mühim olan o.. müzik süper baslar sağlam sözler iyi ama nakarat keşke tarkan ı anımsatmasaydı..
Alper Aganın sesini duymak ne güzel yaaa..
zamanının adamları birleşip güzel albümler çıkartabilirler :)
güzel olmuş şarkı tarkandan alıntıda yapmışlar. :)
25 yaşında 100.00 lik arabaydı şuan yaş kaç açabaa :D
şarkı yinede güzel ama eski tadı yok.... range rover lı filan sözler, çok basit bi tarkan şarkısında alınan sözler ve sample ı pek yakışmasada deli gibi dinliyorum dünden beri... kabus kerimin olmamasının sebebi:
Kabus Kerim
kabus kerim hastalarına:
Kabus Kerim's Dropbox on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
bu arada kabusun twitter hesabıda mevcutmuş istanbul da bazı mekanlarda çalıyormuş haberiniz olsun
bu hafta çıkıyormuş sanırım album
göz altı torbaları fena:)
dha iyi birşey olabilirdi yada herkesin beklentisi büyük olduğundan pek sevilmedi sanırım
adam ağır takılıyo beyler :D