cartel bi adım attıydı o zamanlar yaklaşık bi 10 sene durdu bu tarz müzikler sonradan tekrar yeşillendi ekmeğini başkaları yedi... böyle kalabalık grup kurunca birbirine giriyor adamlar herhal
bide şarkılar cidden kötüydü şimdi hatırlıyorumda
Printable View
cartel bi adım attıydı o zamanlar yaklaşık bi 10 sene durdu bu tarz müzikler sonradan tekrar yeşillendi ekmeğini başkaları yedi... böyle kalabalık grup kurunca birbirine giriyor adamlar herhal
bide şarkılar cidden kötüydü şimdi hatırlıyorumda
kimler istiyor şimdi gönderim linki...
göki abi kasma kimse istemiyor işte cartel bitmiş hayallerimizde yaşıyor artık :D:D
kapıkuleye kadar sarkısının oldugu albümün hepsi ezberimde,yeni şarkılarını sevmedim ama hala benim gözümde efsaneler :)
bence rap müzik, heavy metal 90'larda kaldı ve artık kulak tırmalıyor, radyolarda çalan parçalar bunun kanıtı.. ben de 15 yıl metal,grunge vs. dinledim şimdi trance dinliyorum, zamana uymak lazım... ortaokul müsameresi gibi, eline mikrofonu alıp, arka arkaya saçma sapan kelimeleri dizelemek artık para etmiyor. :icon13: eminim, 50cent tayfası bile heralde parayı şimdi uyuşturucu satarak kazanıyodur.. :) cartel efsaneydi ama artık sene 96 değil, ortada ne süleyman demirel kaldı, ne de tarkan'ın kıvırmadığı yıllar...
alper ağa evdeki ses