Selam arkadaşlar.İzmirde almanca kursu arıyorum.Daha önce gidip memnun olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Selam arkadaşlar.İzmirde almanca kursu arıyorum.Daha önce gidip memnun olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bizim Melih (R.I.P nickli arkadaş) gitmişti almanca kursuna.. Çok memnundu. İstersen bi pm at kendisine. Ya da o görürse yazar ama şuan işte olması lazım
Edit: Kendini tanıtsaydın keşke...
ben almanca öğretmeniyim izmirde okudum. orada sana önerebileceğim tek yer das akademie var. http://www.das-akademie.com
profilinde denizli yazıyor bende denizlideyim istiyorsan ben yardımcı olayım![]()
always AT by AT
Goethe var. Alman Kültür yani. Oradan daha iyisi sanmıyorumki olsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Das Akademie' ye gittim 5kur. A2den B1 sonuna kadar.keşke zamanım olsaydıda b2yide bitirebilseydim diyorum.Zamanında araştırmıştım Goethe-Das arasında kalmıştım.Goethe de sınıflar biraz daha kalabalıktı.Das akademie de max 10 kişilikti ve 5 kur süresince genelde 7-8 kişilikti sınıflar. hafta içi grubundaydım.orada bahar hanım var feruze hocanın eski öğrencilerinden melih tavsiye etti dersen yardımcı olacaktır.
saol melih bunları öğrendiğim ii oldu
Das Akademie iyidir, Goethe ondan da iyidir.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)