http://binekarac.vw.com.tr/apps/Reservation.aspx katılım formu burada.
Printable View
http://binekarac.vw.com.tr/apps/Reservation.aspx katılım formu burada.
honda için boyle bsy yapsalar sanırım katılım yogunlugu yuzunden iptal ederler :D
formu doldurup göndermek lazım hemen
1 vw de 4 kişi gelip sırayla tur atabilirmiyiz acaba
Formu doldurduktan sonra size telefonla ile ulaşıp gelip gelemeyeceğinizin teyidini alıyorlar.
Gerçekten çok güzel bir haber.
Kendi aracınla piste çıkmakta iyi çakallık ha
Lastik balata satışları fırlar doğuşta pist aktivitesinden sonra
Yine çıkartıyolar o parayı bi şekilde ahahahaha
Kendi aracımı mındar etmez golf r ın canını alırdım şayet vw'm olsaydı.
Ama çok güzel bir hizmet, keşke diğer firmalarda böyle imkan sunabilse. Satışları bile arttırır böyle bir imkan, şayet Civic mi Golf mü iki aracın arasında kalsam (araçlar örnektir), böyle bir aktivite sunan kuruluş sattığı aracın arkasında daha fazla durur diye düşünerek tercih sebebi haline getirebilirdim. Başarılı.
1.6 fsi ile girmenin mantığı olmaz heralde :D
Klasik VW'leri iteliyorlar mı yoksa onlara da müsade mi bi bilgisi olan var mı?
Doğuş'un huyudur çünkü klasikleri itelemek !
sanmam doldurun formu bnm arkadas 2hafta önce mk2le gitti
Öyle bir şey yok bence. Eğer çok geride kalırsan zaten öncü araç grubu yavaşlatıyor. Dolayısıyla da herkez yavaşlıyor arkadakinin yetişmesi için.
Pist koşulları zor arkadaşlar, yeri geldiğinde 140-150 ile frenleme yapıyorsunuz. 14 viraj var. Pisti 6 kez geçseniz 84 kez sağlam frenleme yapacaksınız demek. Ona göre düşünün...
çok güzel bi organizasyon , bizde arkadaşla rezervasyonumuzu yaptık ileri bi tarih için , gitmiş olanlar için soruyorum bi arabayla 2 farklı şöför sürebiliyomu birde organizasyona katılma hakkı yalnızca 1 keremi (muhtemelen öyledir :D )
Organizasyona katılma bir kez değil. Çünkü bana diğer aracımızı da gelin kullanın demişlerdi.
teşekkürler , anladım ama muhtemelen yeni kişilere öncelik tanıyolardır , peki dediğim gibi 2 şöför olayı mümkünmü ?
Gecen hafta formu dolrdum ama geri dönen olmadı hala. bide neden Caravelle ile giremiyorum Volkswagen deilmi oda onu niye dışlıyorlar :(:(:(
sinan biz şekilde degisiriz sen merak etme =)