geçmiş olsun arkadaşım çok sinir bozucu bir durum,
geçmiş olsun arkadaşım çok sinir bozucu bir durum,
anlayıslı bı memura denk gelırsen ısın cok rahat ısler herseyınıde kolayca halledersn.
cekıcı aracının bayagı yuksek bı sıgorta odemesı var verdıgı zararlara karsı gıdeceksn oraya normal polıs gelıp ıs kazası tutanagı tutacak trafklık bı ısın yok gıder yaptırırsn cekıcının kaskosundan merak etme
geçmiş olsun zaten trafik polisleri ve cekici kullanan şöförler donla g..t gibi olmuslardır senelerdir görüşe görüşe o yüzden polise gitsen bişe yapamazsın cekiciye gitsen ben cekerken böyleydi der işin içinden cıkmazsın memlekette işler böyle yürüyor neden yangından mal kaçırır gibi cekmişler dersende senin aracını biran önce alacak götürecek geri dönecekki bir iş daha cıkartabilsin oradan diye senin arabayı sakince cekip oraya götürüp bırakıp geri dönene kadar 2 araba iş kaybedebilirde o yüzden bu hayvanlık...
cok geçmiş olsun
benimde camurlukta boyaya zarar gelmisti.kucuk ezikler vardı.ama adamlar cok rahat tut tutanak diyor.bsy cıkmayacagını biliyorlar.bence ugrasma.cok kafana takılıyorsa yaptır gitsin.olurda birdaha denk gelirler araca zarar verebilirler tekrar cekebilirler vs.gecmis olsun
Hukuki yola başvurursan muhtemelen mahkeme 2-3 seneden fazla sürer... zaten 8 aya atıyorlar birsonraki celseyi.
Günün sözü: Geciken adalet, adalet değildir...
Bence hiç uğraşma geçmiş olsun bizimde başımıza geldi böyle bir olay Bakırkoy Carouselin önünden çektiler Corolla'yı gittik yedi emine gece 11'de çekiciyi dövdük kaçtık arabayıda aldık Ana avrat düz gittik çıktık ordan Orman Kanunları çözüyor bazı meseleleri:D
hiç uğraştığınıza değmez dükkanımın önünde kaza oldu araba motora çarptı motor zaten pert durumdaydı çekici geldi sürükleye sürükleye arkasına koydu motorun plakalığını filan yamulttu bıraktı motor sahibi napıyosun dikkat et filan deyince bi sus be abi filan dedi aynen öyle bıraktı:) ülkede adalet hukuk hiç bişey yok uğraşıp kendini sinir ettiğine değmez..
serefsızler
fazla takılma derim zaman stres yanına cabası kalır.. .....
Geçmiş olsun kardeşim ya bencede keşke ugraşılsaa,biizm tek sorunumuz zaten hakkımızı aramamamızda kaynaklanıyor...
Ama arkadaşların dedıgı gibii günumuzde devlete dava açmak vs vs boş adam işi buna emin...Boş zamanın olacak gidicen gelicen peşinde koşucan ugraşıcan...
geçmiş olsun mafya olmuş bunlar harbiden terbiyesizler.
Okurken sinirlendim valla,gereken neyse sonuna kadar yap derim abi..Belki yıllar sürer,sürerse sürsün acelenmi var
hıc ugrasma bence basedemessın
bencede hiç uğraşma değmez boşuna kendini sinir strese sokucaksın hiçbiri kabul etmicek suçunu sen dahada cok sınırlencen gelecek dıger trafıkcıde tutanak tutmak veya rapor tutmak ıcın kesınlıkle arkadası bıseyı cıkar adamda raporda bu cekıcı hatası degıldır dedımı zaten olay kapanır,cunku aynısı benım yakın bı arkadasımın basına gelmıstı ordan bılıyorum dıger trafık polısı rapor tutmak ıcın geldıgınde rapora cekıcının hatası olmaıdıgını yazınca olay kapanıp gıttı bız o sıcakta ugrastıgımızla kalmıstık,şerefsizler,aynısı kendı arabalarına gelse ama yolda bı kaza yapsalar baskasıla dunyayı yıkarlar karsı tarafın basına!!!!
Yaa bazen oluyorki içimde bir gram memleket sevgisi kalmıyor. Hatta nefret ediyorum. Bu gün avukarın hazırladığı tutanakla gittim otoparka. Çeken aracı anons ettiler tam 2 saat 20 dakka gelmesini bekledim sıcakta. Neyse geldi sonuç ortada ben bir şey yapmadım bu çekici hasarı değil biz çamurluğun tekere bakan kısmını ezeriz yada ahtapot dedikleri vinç gibi şeyi aracın tavanına düşürürüz falan dedi. Bu hasar onların kalemi değilmiş. Zaten hasar çalışılırken yani aracı kaldırımdan uzaklaştırırken eliyle itmişmi ne yapmış o zaman olmuş. ***** Honda hamur gibi neresine domkunsan loop içerde dışaraya doomp diye atmazsa mıçtınız. Hondacılar bilir. Sıcakta tansiyonum düştü, şekerim yerlerde dayanamadım. Dedim tamam ya lanet olsun bitsin bu eziyet. Yalnız çıkar ayak adama psikolojik bir iğne yaptım. Dedim kardeşim buraya yaz. Benim bedduam öyle kötüdürki sen beni adresimden bulup bu çamurluğun parasını ödemek için yalvaracaksın. Bundan sonra başına gelicek her türlü musubette benim duam var aklında olsun dedim.
Bu Devleti Kim Yönetiyor... Bizim Değerimiz ve Haklarımız Varmı?
İltica etmek için hangi statüde olmak lazım? offfff
İşte buda arabanın hali;
http://img.photobucket.com/albums/v2...o/IMG00034.jpg
o hasarı vakumla çektirebilirsiniz zannedersem pek sorun olmaz..en azından avukatlık vekalet ücreti git gel ücreti vs bunlardan ucuza gelir..geçmiş olsun kafanızıda pek takmayn burası türkiye :)
ulkeden kacmak için o kadar sebeb varki ne desek boş malesef geçmiş olsun
Teşekkürler herkese,
İnsan sinir harbinde şuraya içini döküyor teselli buluyorya muhazzam güzel bir şey. Sağolun, Varolun...