Hazımsızlığa iyi geliyormuş :)
http://www.altinderealabalik.com/ice...uyu%20soda.jpg
Printable View
Hazımsızlığa iyi geliyormuş :)
http://www.altinderealabalik.com/ice...uyu%20soda.jpg
bastır ankaragücü diyorum o zaman :)
ozaman bende şampiyon olmadığımız halde şampiyon olmuş gibi kutlamalar yapmıyoruz.. :)))))
19 kere tur atıp 17 kere şampiyon olan tek takım :)
beyler istediğinz makarayı geçin keşke ozamnlar sizde son ana kadar şampiyonluk heyecanı yaşıyabilseydiniz :)
yok öle bişi :) kmse susmaz adam öldürmek yanlış ewt açıklamasıda gayet gzl yapıldı onun ii takip etseydin
anlayamadım hadi guti kaka pis quaresma nooluyo ?
anelkadan vs den bahsetmişsin hangisini elinde tuttun da sna türkiye kupası aldırdı yada sna büyük paralar kazandırdı ;)
büyüklük tartışılıcaksa türk bayrağı bizim amblemimizde ;)
gerek yok siz daha büyük sevinçler yaşattınız bize kutlamalarınızla...
Ne utanç verici bir geceydi öyle neyseki elendik kabus bitti trabzonspor hadi neyse söyleyecek kelime yok onlara karşısındaki takım kötüde olsa liverpol,ya galatasaraya ne demeli ? ve fenerbahçeye ? lviv den adam atılmasa değil kalelerine gitmek şut bile çekemeyecektik takım olarak attıgımız golü hepiniz izlemişsinizdir aydın nerdeyse kaleciye verecekti öyle bir pozisyonda vurdugu kaliteye bakarmısınız :( 2 dakika geçmeden yediğimiz gole iyi bakın iyi izleyin ne olur hakan balta omuzuna vuruyor rakipin önüne düşüyor mücadeleyi bırakıyor koşmuyor topun peşinden son çizgide adamın ortasına bizim küçük çocuklar bile müdahale eder ama servet arkasından gelen adama bakmıyor bile kalecinin o pozisyonda neden yere yattıgını anlamadım bile :) ve acı son elendik daha ilk maçlarda bu kadar zorluk çekiyorsak gruplara kalsaydık averaj takımı olurduk .
Yazık değilmi fenerbahçeli tarftara stad tıklım tıklım dolu herkez kitlenmiş paok maçına bir hafta boyunca senin bu maçı düşünmen lazımdı ts ye yenildin kimsenin sesi bile çıkmadı ama maça bakın basiretlerini baglamışlar,gelen bütün gs fb NİN yabancıları avrupa liglerinde top OYNAYAMAYAN futbolcular malasef büyük bir rant büyük bir pazar türkiyeye yabancı futbolcu kakalamak.Beşiktaşı tebrik ediyorum ( kaleciyi ayrıca ).Yani kısaca şunu söylemek istiyorum fanatikliğe gerek yok 15 yıl öncesine geri döndü takımlarımız ne yenmek gibi bir düşünceleri var nede puan kazanmak gibi bir düşünceleri var onlar zaten milyon dolar paralarını alıp 2 sezon sonra sessiz sedasız gidiyorlar federasyon olarak bakmak incelemeleri lazım neden böyle olduklarını, sorunu anca büyükler çözer.
ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEGİM ALANLAR BELLİ VERENLER NE DİYE HALEN KENDİ ÜLKEMİZİN İNSANI İLE BİRBİRİMİZİ YERİZ ANLAMIŞ DEĞİLİM herkez bu pazardan parasını futbolcusu yöneticisi vs vs vs alıyor bize,size ne oluyorda kavga dövüş ediyoruz anlıyorsam arap olayım :)
Dün takımların elenmesi size yetmiyor anlaşılan .