Adam da hazır bekliyormus sanırım böyle bir fırsatı :D
Printable View
Fiyat yükseltmekte ne demek.Çok ayıp bence..
arayıp 14-15 teklif etmek lazım. :)
ya honda bu arkadaşlar honda ben 5 sene once sattım 22 liraya şimdi 25 30 dıolar ya lütfen..sadece vtec baska bişey yok..
ya nedir bu insanlar adamı bunlar yaaaa hakikaten delikanlı adamlar mı şimdi bunlar. ya söz agızdan bir kez cıkar. çıkmadan iyi düşüneceksın ki bir daha yutmayacaksın. allah bildigi gibi etsın onları. ama arkadaşlar hakikaten sedan vtıların fıyatlarnı gercekten alıcılar satıcılar ucurdu gözumle göruyorum kazalı vtı lerı sedan oldugu için 22 ye alıyorlar hb leri 17 versende almıyorlar yanı ne biçim bişeydir bu....
ahaha üst kapağa falan baktınız mı altından falandır belki :D:D
30 lira der yakındaa
şiştiği gbi iner :)
HONDA ÜRETSİN ARTIK VTİ'A ALTERNATİF Bİ ARAÇ.veya efsane model olarak ek kasa tekrardan sınırlı sayıda üretsin.1 ayda stoklar tükenmezse ben bişey bilmiyom :)
ayıp etmiş fiyat şişirmekle:icon13:
Bende Balıkesir'de oturuyorum, arabayı görmüşlüğüm yok. Ama emin olun burada o kadar parayı o araba verecek insanda yok. Önceki konu nedeniyle adamlar fiyat olarak uçmuş alacak olanda aradı almayacak olanda 2-3 ay sonra 17 gibi bir fiyata satarlar burda merak etmeyin yada ölü bir fiyata takasa verirler.
LPG içinde en güzel yol emme manifolduna bakmak, o vida delikleri eski bir alarmdan falan kalma olabilir.
yani söz verip de sonradan fiat artırmak satıcının kişiliğini ifade eder.o aracı almıycan adamda mecbur 15~16 lara satılmayınca verecek onada bu müstehak..:mad:
bukadar kişi sorupta kimse almayınca görürüm ben onları en uyuz olduğum insan tipi
boş ver VTS alın :) bu arada maşallah serdar kardeşimize çok güzel araba vermişsiniz:icon_tup: kullandım harika yürüyor baskıya bayıldım :D
abı kusura bakmayında bunu bızler bu hale getırdık vtec yokmus gıbı pıyasada herkez aradı sordu herıf de arabasını altın dolu sandı bu fıyatlar demesı suan normal cunku talep cok
bence davranışlarına göre çok nazik davranmışsınız...:rolleyes:ben olsam orda heralde fiyat yükselince direk dalardım adama ...:D
ilginç bir yaklaşım :) şu fiyat diye çık sonra bu de...anlattığın kadar masrafı varsa ederi km sinden dolyı max 19 liradır ki bunun içine yok yaydı egzozdu filtreydi koniydi vs vs dahil değil..bu seferkini hb isterük morukçum :)