bu arabaya gelınceye kadar ne kadar temız denen bır suru b.ktan typer var.bence kımse boş laf etmesın alan gıtsın baksın alsın.bırsey bılen varsada özelden msjlassın.
Printable View
bu arabaya gelınceye kadar ne kadar temız denen bır suru b.ktan typer var.bence kımse boş laf etmesın alan gıtsın baksın alsın.bırsey bılen varsada özelden msjlassın.
bu konuların %90 ı sorgulamadan oteye gidemiyor zira piyasada cebinde parası olan type r alacam diyen adam neredeyse yok birinn kredisi cıkmaz birine babası izin vermez zaten cogunun arac kendi uzerine bile degildir hikayeden burada insanlar sonra birbirini yer :)
Ya benim aracımın bir önceki plakası 34 UA 8122 dir. Şimdiki plakası 06 R 2858 dir, herkes sorgulatsın diye açtım, ha buarada benim aracımın eski sahibide zekidir, O adam kötü mal almaz satmaz benim kendisi ile muabbetim yok ama onun bindiği arabayı aldım hala da dua ediyorum tertemiz bir arac ama ne akla gitmiş mugen beyin koymuş kızıyorum :D
herkes böyle açık olsa...ortada ne polm kalır ne bırsey..telefondada sorulcak bısey kalmaz kesın ve net olur gelen baktırır alır :D
Abi mal benim malım millet alıcak diye götünde 4 dönemem gelir parasıyla bakar eder alır gösterir çıkar gazlarız hiç sorun değil 1 gun içinde uyur 10 saat dışardan bakar benim için hiç dert değil ya yeterki icraat olsun yeterki alıcam hocam desin..arayanlarla nasıl makara yapıcağımı şaşırdım..Abi egzoz deceeemi gerçekten çakma değil demi abi mugen beyin nasıl ka-poro niye takmadın...La sanane keyfimin kahyamısın valla kaldırıcam ilandan yok efendim fotoların açısı kötüymüş ben fotografcımıyım arkadaş.Ben koymuşum ilana satıyorum gel kendi gözünle gör alıyosan al almıyosan zaman kaybo yapma valla daraldım ya ne illet bişeymiş bu k20 hastalığı :D
En iyisini Yılmaz yaptı GNS Type R'ı sattı kimsenın haberi olmadı:hahaha:
bılmeyenler ıcın yazıorum
34 AJH 21 ın sahıbı benım
numaram 0537 227 69 82 aracı bılen bılıor bılmeyende benı arar neyı var neyı yok ögrenır .
walla benim şahsi düşüncem ben bugun arabamı satsam biri diyecek gel şuraya 100Km uzağa gidelim gösterelim,Hayatta gidipte uğraşamam baktıgın arabadan en az 50 tane daha war siirttemıyız bir tanemı serwis war istanbul trafıgınde haa 100 km yapmısım haa burdan bursaya araba göstermeye gitmişim aynı,km boşwerin kaybediceğin zamanda aynı olur heralde.Peki hangi satıcı istanbuldan bursaya arabayı göstermeye gider?
Adam eski typer'ı rollinglerde ayırıp ayırıp gidince 3 sene önce 48 lira önümde teklif ettiler o zamanda satmadı adam arabasını,öle çakıyım gitsin düşüncede olan bir adam olsaydı 48 e UA yı verirdi.Bu bahsettiğniz adamda yolda giden ilk 106gti yolda giden ilk 306gti vardı zamanında uzakttan bakıp iç geçirdiğimiz zamanlar o adam bunlara biniyordu zaten arabadan anlamayan biri değil yani zamanında en krallarına bindi.Hepsine zamanında bindi.Çok çok kötü bir araba olsaydı alıp kendi binmezdi kazası warsa da kendinde olmadı ona ben kefilim.
Herşeyi bırakın servisi arabayı,süper 10.000Km'de bir boyasız hatasız bir typeR oldugunu varsayalım sahibi de dediğiniz gibi aynı adam yani KIL olsun.Bir taneniz bu adamın suratına karşı ne kıl adamsın arkadaşım diyebilicek cesareti bulun ben 10 senelik ehliyetimi kırarım.Ben burda arabanın durumuyla filan hiç ilgilenmiyorum typeR benlik arabada değil istesem renk renk alırdım.Ben insanlara telefonda 2 sn konuşup yorum yapmanıza kızıorum hee arabayada gider bakarsınız ben gittim baktım yada ustama gösterdim şurası söle böle dersiniz sahibi de kabul etti dersiniz 20 taklalıda olsa yazın sorun değil.Tabiki de burası bir platform,arabaların hakkında iyi kötü tabiki de yorum yapıcaksınız yada yapıcaz,atarak tutarak olmadığı zaman.Ama insanları tanımadan yetmeden yok cins yok kıl yok şu yok bu derseniz olmaz.Banada git gel 100 km yol yap deseler walla bende kılım o zaman benim arabamıda almayın.Şimdi benim arabaya'da boyalı kazalı airbagler patlamış filan diyenler çıkar şimdi aman inanmayın değişen boya yok sadece bagaj kapağımda extradan gelen boya ustune yapılmıs boya war hee yok artık deve diyenlere de resimleri mevcut diyim.
Kucuklukten beri birlikte buyumus,yasamis insan tabiki kardesinin arabasini savunucak.El ipiyle gerdege girip rolling yapmak baska,kardesinin arabasini savunmak baska.En azindan biri kardesinin arabasini savunuyo,diger kisi hala manuel takiliyo,el elde ba$ ba$ta..Savunabilinicek bisey yok,sen gidipte 'Plakası kapalı olan siyah type-Rdan uzak durun.' dersen tabiki tepki toplarsin ustune,onun yerine gidipte ,plakasi kapali olan arac icin forumda bircok konu mevcut .... .... .... .... bunlarda linkleri diyip paylassan boyle olurmu ? olmaz ;) Hadi kolay gelsin.
bastan sona okudumda göki de hakli sorgulayanlarda göki nin kizdigi olay yakın bildigi arabayi ve arkadasinin arabasini olmayan seylerle gelip kimse bakmadan burda camur atmak.alacak olan adam bakar baktirir gorduklerini buraya yazar.oyle her konu acana burda bilen bilmeyen sallarsa isin rengi boyle degisiyo.benim 306gti yi avrupa yakasindan birisi aradi tuzladan maslaga baktirirmiyiz dedi benzinini koyarim dedi yok dedim tamam sen bilirsin dedi kapattı.
Onun zaten alıcağı yokmuş,benim en son aldığım m3 te avrupa yakasındaydı ustamı aldım motorunu dinledi altına üstüne baktı kaportasıyla göz ucuyla bakıp tamamdır dedi.Ordan çıktık kosiflerde tanıdıgım wardı orda a dan z ye rapor hazırlanarak bakıldı okay verildi.Sonra benim kıllıgımdan mavi servisede götürüp gösterdim ve aLdım.Ama ilk ustamla gittim o tamam güzel dedi,kaparosını bıraktım.Ciddi oldugumu görünce zaten yardımcıda oldular sonradan.Babamın jeepini antalyadan ustamla aldım getirdim.Bizmi salağız insanlarmı akıllı anlamadım.
ergin kasko kayıtlarına bak abicim. ben de arıyorum typer biliyorsun.
40 lira yazılan araçta 16700 lira hasar kaydı çıktı, siyah bir typer da 22000 lira hasar kaydı çıktı.
bunlara ulaşmak hiç zor değil.
böyle kayıtları gördükten sonra anlatılanlar ile karşılaştırınca insanın canı sıkılıyor açıkçası.
gözü kara olmayan cesaretı olmayan adam typera bınemez ben kılım ben hassasım dıyen cok adam gorduk sonra nelerı satın aldılar..
Sonunda olum yok ya tadını cıkartın arkadaş amma kastınız he zaten kaçtane gelmiş topu topu?
evet o da doğru zaten kaç tane gelmiş topu topu..
ama şu da var, para verip aldığın malın nesi var nesi yok bilmesi insanın en doğal hakkı. kendi adıma konuşuyorum, bu sitede birkaç arkadaşa bazı bilgiler sormuşluğum var, dolayısıyla kimse kusura bakmasın, 40 lira verip te 16700 lira hasar kaydı olan araç için gözümü karartamam, o para kolay kazanılmıyor
ne kadar verirsin pekı merak ettim?
Type'r ın yarısı bıle olmasa para yapar ve bu arabalar kımde olursa olsun alıcı ıstedığı kadar malı oldurmeye çalışşın olduremez cunku mal sayılı ;)
hasar kaydı olan araca mı ?