Deamon harici sanal drive sağlayan program arıyorum.Deamon'ın crack sistemi acaip karmaşık,çözemedim.
Deamon'ın crack sistemi derken? Ben uzun zamandır deamon light kullanıyorum, öyle bir crack olayı hatırlayamadım. Eğer bahsettiğin emülasyon ayarları, senelerdir görmedim onlarıbir dönem bazı iso lardan yükleme yapmak için değişik crack vari emülasyonlar çalıştırmak gerekiyordu ama dediğim gibi çok uzun zamandır görmedim.
Yine de alternatif olarak alcohol olabilir. Ücretli ve ücretsiz iki versiyonu var. Onun haricinde bir iki program daha vardı ama kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.
Peki daemon light denedin mi?
buğra abi msn'E gelirsen işine yarayacak programi gönderirim basit ve kullanişi kolay bir program gönderebilirim.
(WinMount)
lite pardonhttp://www.daemon-tools.cc/eng/downloads alt tarafta. Yalnız yüklerken açıklamaları dikkat et, programdan farklı şeyler yüklemeyi istiyor diye aklımda kalmış. Gerçi artık bütün ücretsiz programlar da var bu olay (misal google tool bar).
altta program çalışıyorken sağ basıp mount ediyosun 2. diske benim anladığım kadarıyla![]()
disk oluşturmak için ise kullandığın cd yazıcı programda .iso uzantılı kaydetme olayı vardır ordan cd gibi görüyo olması lazım...
CD 2 'yi isterken sanal disk oluşturduğunuz seçenekten disc 2 nin dosyasını seçin, yüklemede ileri diyerek devam et BuğraAbi.
Hem CD1 hem CD2 yi image olarak kaydet pc ne. Sonra bilgisayarındaki programı kaldır. CD1 imajını sanal sürücüye ekle kur. kurulum sırasında CD2 isterse sanal sürücüdeki cd1 imajını cd2 ile değiştir kuruluma devam et. Sonra cd2 imajı içinde kurulu iken programı çalıştırmayı dene.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
magic iso cd imager driver
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)