RSI diyorum başka bşi demiyorum.. Cenk bu işlerle uğraşamazsın kanak sen =) öperim.
Printable View
RSI diyorum başka bşi demiyorum.. Cenk bu işlerle uğraşamazsın kanak sen =) öperim.
Konu çok uzun ayrıntılı okuyamadım. Motor numaran şase numaran ruhsatla arabadakiler aynıysa.
Olayı işgillendirmenin lüzumu yok.
Böyle devam hiç bir sorunda olmaz.;)
Herşey ruhsatta yasaldır.
bu arada cenk aldıgın her arabada boyle polımler var :D...nerden buluyosun olm boyle adamları ılla trıp ıcınemı dusmen lazım :D
Cok tesekkürler arkadaslar bi süredir giremiyordum simdi okudum,aracı almakdan vazgectim cünkü aldıktan sonra satmayı düsünmüyorum ileride bir gün çıkarsada herhangi biseyde altından kalkamam icim rahat etmedi:) bayramdan sonra bakıcam başka bişeyler :)
benim de başıma söyle ola geldi almaya karar verdiğim araç 2.0 motordu ve ruhsatta ve vergi dairesinde 1.6 gözüküyodu motor şase numarası aynı sayılarda bi sorun yok ama kayıt yaplırken 1.6 olarak yapılmış ilk önce vergi dairesine gittik ve gerekli düzenlenleri yaptılar sonra arada çıkan vergi borçunu kaç kişi almışsa ve üstünde kaç yıl durmuşsa onların adresilerine ihbarname gönderip tahsil etme yolu uyguluyolar satan kişide ne kdr arada fark varsa onu ödüyo ve düzeltme yazısı gibi bişe verip satışınızı ve ruhsattaki 1.6 yazısı düzeltip dewam ediyosunuz.
İşte adamda düzelttirmiceksen al falan diyor Melih kendi düzeltip vermeyede razı degil biliyor başına gelecekleri bende o yüzden vazgeçtim kardesim yinede cok tesekkür ederim mesajın icin.
öylede böylede o parayı ödeyecek aradaki farkı kaçarı yok o çakallık peşinde sen o şekilde satışı alabirisn sonra düzelttirip kayıtları o adama yaslarlar güzelce bide ödemez ise üstüne faiz binler unmadığı yerde karşısına çıkar...neyse hayırlısı olsun sen uğraşmaktansa başka araç tercih etmen iyi olmuş...
Sağol,aynen Ankara'ya gidip uğraşmakda istemedim açıkcası bir de altı üstü bi avuç civata kafam rahat olmalı diye düşündüm :)
Çok merak ettim araç neydi acaba.
92 Model Ford Sierra 2.0 Dohc EFI ama km ve kasa durumu ve özellik olarak cok iyi idi.