Kırdırma olayı kıran yere göre değişir esasında mıllet tutturabıldıgıne ...
İzmir desen bir çok market var alısverıs yapılabılen ancak cogu urun dışarıya göre bıraz daha pahalı oluyor.
Printable View
Kırdırma olayı kıran yere göre değişir esasında mıllet tutturabıldıgıne ...
İzmir desen bir çok market var alısverıs yapılabılen ancak cogu urun dışarıya göre bıraz daha pahalı oluyor.
kucuk yerel super marketlerde basladilar bu ise, pek cok yerde gormeye basladim
anadolu yakasında kıran kim var ?
kıranları bilmiyorum ama
islam marketler zincirinde komisyonsuz alışveriş yapılabiliyor
happy centerde alışveriş ypılabiliyor 1 sene kullandım bende o şekilde.
konuya bir guncel cekelim avrjpa yakasinda sodexho multineti paraya cevirebildigimiz yer var midir ?
Happy Center marketler zincirinde kullanabilirsin. Fiyatlarına fark yansıtmıyor.
300TL 'lik Ticket var elimde 240TL ye vereceğim varmı isteyen yada verebileceğim bir yer ?
maltepe meydanda caminin arkasında migros tarzı biyer var adını emn değilim prestij olabilir biçok şey satılıyor ordada geçiyor geçen sene kullanmıştık
yokmu ticketi paraya çevirebilceğim kimse ? :) 330TL şuan geldi elimde sıfır ticket kart. 250TL ye vereceğim.
Anadolu yakası Orka marketlerde komisyonsuz kullanılabiliyor. (İçerenköyde)
Happy Center de kullanılabiliyor.
Rammar şubelerinde ticket vs geçiyor sodexo pass gift olan kağıtlar geçerli
Birde showmar die bi market var orda da geçiyor.
Sodexo geçen market bilen varsa yazsın makbule geçer bende şirketten sodexo alıyorum ama aydan aya artıyor
alısveriş için o kadar uzaga gitmeyelim pendik kaynarca kartal cevresi güzel olur
Misir carisinda da bi cok peynirci baharatci ve sarkuteri de sodexo falan hepsi geciyor...
Ramazan ayında personeline Ramazan Paketi, Yemek Fişi, Yemek Parasını veren firmalara helal olsun biz 4 senedir bir şey görmüyoruz...
YENİ konu açmayım dedim sodexo multinet ticket kartlarınızı anında nakite çeviririm ANKARA/ETLİKTEYİM.
Arkadaşlar Aylik 400 tl kadar bi setcard ödemesi yapılıyor ve hepsini kullanamıyorum. İst/avrupa yakasi Setcard kırdırabilceğimiz bir yer var mi?
Bende sodexo kullanıyorum happy center düzenleme yaptı sadece gıda alışverişini kabul ediyor deterjan kozmetik vs geçmiyor onur markette geçiyor onda bi kısıtlama yok