Yok sizin mesajdan aldım zaten onu;)
Printable View
En mantıklısı Corsa 1.3 CDTI Sport.
Yol yapacaksan dizel alman çok mantıklı olur benzinli arabada sonra çay kahveye para kalmıyor:D Tem, E5 gidiceksen üst sınıf araba alman yararına olur şehir içi o kadar fark olmasada o tarz yollarda özellikle yüksek hızlarda Astra, Focus, Golf gibi arabalar Punto, Corsa, Colt'tan çok daha dengeli:)
1.5 CZT o zaman. :D
passat verelim 1.6 fsı =)
mazda 2 sport 1,5 0km 33.000
suzuki swift 1,3dizel 0km 31.000
ama 2. el fiesta st alırdım herhalde
Dostun 1.6 yı sen evdekilerden daha az istiosun gibi :D
sen istedikten sonra herturlu 1.8 2.0 bile aldırırsın.
One diye Cprs aldıran tanıdıgım var...
ama senın işinin sonu corsa d cdti baglanır.
eger oluyosa astra da dusunebilirsin.
ben olsam gıder kocaman bı cruze alırım hemde sıfır valla
Astra sedan verelim 1.6 115 ps + lpg li :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...or-paket/detay
Gram katılmıyorum, sadece hazırlık atlayabilseydim 60 milyar gibi limit olacaktı o zaman karışmayacaklardı onunlada S2000 alacaktım ama yok sımdı oyle secenek bı kac yıllık:)
Mazda ve Suzuki düşünmüyorum ama ST var kafamda:rolleyes:
Yok abi sağolasın valla:D.
Cruze pek düşünmedim ya:)
Hiç birşeyi beyenmiyosun kardeşim sende , okulun uzaksa 2. el az km bir corsa dizel al sonra hızlıya geçersin böyle kararsız olursan gafil avlanır hiç aklında olmayan bir araba alırsın
ben başka bişeydenmi bahsediyorum :) Punto keyifli araçtır az da yakar üzmez.ama okul yolu kovalayacaksan cam tavan corsa senin için daha iyi olur. 1.5 diye czt aldırıp onada binebilirsin 30 liraya 2007 üstü olup beklentilerini fazlasıyla karşılayacak fazla fırsatın yok zaten kardeşim
Leon üst segment olduğu için ibizadan daha avantajlı tabii.ama ilk araban 110 120 hp üstü olmasın sonra doyamaz beklenti arayışına girersin.Birde bu 1.4 turbo doğuş grubu araçları sahiplerinde araçlarını pahalıdan verme merakı var:) sen 2 ay bekle arda piyasada düşer rahat alırsın istediğini :)
Dizel 1.4 307 verelim :)
1.3 multijet emotionlar 6 ileri olması lazım, cam tavanlısı da 10 numara, corsadan daha yakışıklı bence
http://photo.netcarshow.com/Fiat-Gra...8_photo_06.jpg
Arda ince ele sIk doku,yakiti uzmesin,ufak bi yay far karartmayla hoslasabilcek belki ilerde jant takilinca guzellesebilcek bi araba sec,ilk araban olcak hizli birsey alma,vurup cizdiginde icin gitmicek bi araba olsun(gidipte abi yok kullaniyorum ztn vs deme,surekli arac tepesinde olmakla arac kacirip trfige cikmak farkliseyler),illa 32bin liralik araba bakma,20-25e bak corsa B olsun attim kafaadan(misal) kuucuk,park soruunu yok,tek yayla bile cok tatli gozukuyo,far karartma yapilabiliyo..simdi diceksin ici bos vsvs misalen konusuyoruz zaten,ama ilkbasta gene varsayim yaparak full+full veyahut carptiginda,cizildiginde icin gidicek bi araba alirsn psikolojin bozulur,al bitane polo tdi golf tdi vs git ;) dinle sen abini.