arkadaslar flas patlamayacak zaten kizilotesi flas kullaniyor yeni sistem boylece sprey mprey ile onlenemiyor eskiler gibi, kimi yerde arkayi kaydeden kamerada var.
Printable View
arkadaslar flas patlamayacak zaten kizilotesi flas kullaniyor yeni sistem boylece sprey mprey ile onlenemiyor eskiler gibi, kimi yerde arkayi kaydeden kamerada var.
kışın çamurlu yağmurlu havalarda plakayı yıkamayıp pis bırakarak bir nebze çözeriz sorunu ama yazları kötü olacak... :(
haassssss ... ! :eek:
o flastan ayrancı pazarının orada da var degil mi ? oradan 2-3 defa 120 km civarıyla geçtiğimde patladı yüzüme kırmızı kırmızı :o. resmen siyah bir varil var oyle duşunun gizlemişler dikmen caddesinden kızılaya inerken tam ayrancı pazarının başlangıcında.
yazmaya başladılarsa en az 3 tane cezam var temiz ama gelen giden yok şimdilik.
henüz arka tarafa döşenmiş kamera görmedim ben ama ön plakaları sökük çok araba görürlerse arkayı da görecek şekilde kameraları monte ederler.. :)
bu arada ankaranın her yanı arkayı kaydeden kamera dolu nasıl gormezsiniz :)
eds işte ozellikle trafik ışıklarında hep bunlardan var.
çetin sen o gözlükleri taktığın sürece kimse ceza yazmaz kanka:D
samsun yolundakilerde 60 km yazıyo
dikkatle bakıyorum hız için olanlardan bende göremedim arkayı gören. Işıklarda genelde arkayı görüyor evet
ön plakaya EVLENİYORUZ yazısı yapıştıralım :D :D :D
ben birkac tanesinde arkayi ceken gordum hiz kameralarinda, bunlari kuran firmada cok arkadasim calisiyor, ozellikleri detaylari ogrenince yazarim.
zehir edecekler trafiği.. ankarada akşam 5ten sonra araba kullanmak eziyet olmaya başladı... birde acemi doldu her yer...
esk yolunda tek kamera arkaya bakıyor
tam dikkat etmedim
ama yrn bakarım :)
esk yolu şehir gidiş tarafında otobus yan yolunda kamera yok gazlamaya devam:D
hadi hayırlı olsun...
Ben okula giderken ışıklarda 2 defa yakalandım(yaya olarak) :D :D:hahaha:
Nasıl oldu bilmiyorum yol bomboştu bende karşıya geçiyrdum paat bi flaş çaktı yolun üst taraından 4-6 metre yüksekten.bi baktım yerde eds yazıyor güldüm geçtim :D:hahaha: