Yok valla görmedim :D
Printable View
Yok valla görmedim :D
2 saat once s2000 ile sefakoydeydim. Arkadan taciz eden doblo burdsn mi acaba :)
Detailing garage da s corsa mert, anl 350z anıl.
Akşamda batıkentte beni gören sonra muhabbete daldığımız kardeşim r3dkit mehmet :)
Bilecik'te full stock kırmızı sedan si gördüm. Plakayı okuyamadım ama PH'dı sanırım. Siteden midir?
konya yolunda bln plaka paşaoğlu stickerlı ceed görüldü.atılımda da görüyorum genelde.bizden midir acaba?
Pazar günü öğlenden sonra kartal esentepe mah. Dc plakalı sıyah typerı gordum park halınde duruyodu.
Bırde dun aksam HAN plaka sıyah alfa gt mıydı neydı onun hothatch modelı :D onu gordum merter e5 de makaslaya makaslaya gıdıyodu.
Hatayda satılık czt izmir e gelmiş anlaşılan bugun bornovada gördün kazasız belasız
34 gtr 35 i gördüm leventde güzeldi :)
Bugun cayyolunda isiklarda hafif gazladik yanimiza gelen cls350 sahibi burdan mi
Vrc 73 plaka stidan bahsetmisti
s plaka 1.7dti yenimahallede goruldu massallah duman cok iyi:)
42 CAN plaka Mavi GOLF 7 burdanmıdr aracı cok başarılıydı tebrik ettim
59 plaka corsa d sport burdanmıdır masallah diyelim topkapı dan bakırkoye oynastık inceden :)
34 UZ vti sanırım,
41 plaka 106 gti izmitte görüldü
yiğit-y khas'ın önünde görüldü cuprayla.Jettayla peşinden sıktımda arabada 6tane 100 kiloluk ayı olunca 1.2 jetta ne yapsın....
34 SG 099 Mavi rocco maşallahı var hikmete geldi bana bıraktı :) forumdansa selam olsun :D
Stickerci c2 beşyolda görüldü :) pakten mutlu önündeydi :)) maşallah
LNC Clio Sabiha Gökçen'de görüldü
HC Astra Samet Özereni gördüm, dobloyla korna çalan bendim. O da selam verdi sağolsun ama tanımamıştır normal olarak :D
Ardından bakırköy e5 yanyolda botanik parkın orda beyaz polo önüme atladı. Bi şekiller bi havalar falan oda burdan olabilir. Makas atmadığı vakitlerde tamponunda ayrılmadığım için tahminimce 1.2 TDI kendisi :D aynaları arada bir kullan burdansan kardeşim