oğuzhanı gördüm bugün polo gti ile ışıklarda yanıma geldi bende yeşil yanınca dumanı azına bastım çok iyi yaptım ahahaha :D:D
Printable View
oğuzhanı gördüm bugün polo gti ile ışıklarda yanıma geldi bende yeşil yanınca dumanı azına bastım çok iyi yaptım ahahaha :D:D
BU®AK ve Şeref Usta şaşmazda görüldü, Şeref abi tükürüp duruyordu :hehe:
casablanca cagayt dırk f dogan sasmazda goruldu :D
dün gece göztepe e5 de sb plakalı mini s burdanmı ?
Dün gece Çeşme otobaninda 35ea beyaz Lci e92 200+ ile yanimizdan geçti forumdan mi bilmiyorum ama inanmış kendisi Helal olsun :D
DDL czt luleburgaz'da goruldu.
Hayirli olsun gorkem kardesim ;)
JBR Vento Ncity'de görüldü. Buradandı sanırım.
Maşallah.
Airride'li gri corsa gsi B.düzünde kaldırıma oturmuş duruyordu :D
Maşallah :)
1 haftadır İzmitin altını üstüne getirdim yokmu gören :D
Bu akşam 4. Levent'te 34HD40.... Plakalı sarı civic eg coupe gördüm siteden mi acaba ?
Kırmızı ZR plaka İbiza Cupra sarıyer - bahçeköy sahilden bi sokağa girdi içeri :)
Merter mc'de corsacılar toplanmıştı yine ip gibi :D otomania eray kardeşimi aradı gözlerim oda oradaymış jantlarından tanıdım :D
07.02.2014 cuma saat 21:45 sularında balçova kipa önü, 1 adet racing , gri ek civic VA plaka sanırım, vti galiba, bide beyaz e 36 D.. (dbn di sanki) plaka . deli gibi gidiyolardı şehir içi trafikte. siteden mi arkadaşlar. var mı bilen?
genelde hergun maslak sanayıdeyım ecufast onunde cogunlukla üye arkadasları görüyorum sanırım ama secmek tanımak zor tabi selamlar burdan herkese
ccd vtec'i gördüm çok güzel duruyordu namıssız :)
maşallah
Dün akşam saat 22.00 civarlarında VTC plakalı lacivert VTİ keçiören şelalesinin önünde görüldü forumdan mı bilmiyorum ama dıt dıt yaptım bastı gitti :)
Jet corsayı görüyorum birkaç gündür hadımköy yollarında
berkayGLRN Berkay kankamla oglen Istinye'de selamlastik fakat cevresel nedenlerden dolayi gorusemedik adam akilli, 106 zimba olmus :D Aksam da Yenikoy'de qatrio'nun Polo Gti gordum el kol yaptim gormedi, KNG Leon FR yine Yenikoy'de sokak arasinda goruldu.