Berkay'ın beyaz ER plaka teneke jantlı, fardan filtre portu çıkıyor :D Baltalimanına yetişemedim ben o başka kırmızıdır, ama nasıl denk gelemiyoruz bu aralar anlamak zor :D :D
Printable View
7.cadde mertcan abi görüldü
birde beyaz ibiza cupra gördüm rot plaka burdanmı?
VV2001 106GTI. Türksan tarafında sıka sıka gidiyodu. Maşallah ;)
BN7320 Punto. Beylikdüzü Kuba'da görüldü ;)
chn53 ile elizabeth run corcide görüldü
chn garagenin en tenha köşesinde araba sallanıyordu bedenlerinizlemi savaşıyordunuz ?
Akşamüstü Çekmeköyde ard arda giden Civic,Corsa GSİ,Megane RS forumdanmıdır ?
bugün degişik mavi tonlarında air passat ve mavi ba clio 3 görüldü :) peşpese baya iyiydiler :)
34 CUK 88 plakalı Honda S2000 Yeşilköy Röne park - Polat Otel arası önümdeydi. Arkasındaki kibar beyfendi bendim :D
34 BUF 80'di sanırım kırmızı ibiza cupra, biz arkadaşla ufak ufak giderken yardırıyodu oda ufaktan ilerledi geçti :D E5 merter civarında
Bu arada sabah Sefaköy yanyol'da ES7 kasa Civic gördüm. Beyaz buz mavisi stickerlı. Araç gayet güzel duruyordu ;)
Dün Antares önüde ki düzlükte 2 rocco fena kapışıyordu, mülayim spec giderken bir baktım ışıklarda yunuslar çevirmiş, iyi ki gaz olup gitmedim peşlerinden, sonu fena bitti, bu arada sesler çok iyiydi, roccolara maşallah.
RS942 plaka Mavi octavia rs gördm maltepe civarında görseli cok güzeldi. octavia baktırdı bana :)burdansa selam olsun
Avcılar tarafında furkan skyhawk görüldü. :D