sohbet edildi çay sigara yapıldı :D biraz daha düşür arabayı :)
Printable View
Bu aksam izmit madonun ordaki yol ayriminda 2 adet polo vardi beyaz ve gri.mukemmeldi ikiside bence biri 81 digeri 41 rc plakaydi :) madonun tam önünde de accord gordum bu kadar güzel basılır araç :)
34 AK integra abimlerin oturdugu sitedeymiş her geldiğimde göruyorum, airJetta merter Mc de goruldu hayvan yere pısmış resmen :(
arkadaş gün içinde 60 kmden fazla yol yapıyorum bir Allah'ın kulu görmüyor ya yaa :D
Dün Desc cuprasiyla maslak sanayide goruldu :)
Dün akşam 11 gibi Cevizlibağ E-5 te kırmızı G plaka 458,yeni kasa STİ ve Mavi Clio RS 172 burdansa selam olsun :D
ben de özellikle haftasonları sürekli yeşilköy ataköy bakırköyde dolaşıyorum bizide gören yok demekki :D özellikle yeni havaalanı yolu gazlamak için favori yerim :D
EOT 91 S2K Mecidiyekoy meydanda isiklarda beklerken goruldu :)
Rs050 turuncu megane 2 rs maltepe sahilde görüldü.gidişi, sesi çok iyi olmuş maşallah.
35 R plaka Mavi E36 M3 gördüm alsancakta, forumdanmıdır acaba ince ince gazlıyodu :)
Valla ttdenmi bilmiyorum ama bugun cekmekoyde bir aventador gordum beyaz renk, 22 siyah gri cemberli janti vardi sanirim bizim burada oturuyor sabah sabah senfoni icin tesekkurler selam olsun ona :D