heyt be maşallah eg ye :) bi kere dünyagözüyle görmek nasip oldu onda da görmez olaydım :D
Printable View
heyt be maşallah eg ye :) bi kere dünyagözüyle görmek nasip oldu onda da görmez olaydım :D
yıne her zamanki gibi travestı kovalıyorlardı şişlide hımına mına
Dün Berk abiyi gördüm (Berk007) TT ile Girne Caddesinde karşı yönden geliyordu :)
mec plaka s2k seğmenler parkında görüldü bayaa iyi duruyodu maşallah
34 gns 05 rx8 bağdat caddesinde görüldü . Önümde seyrediyor burdansa selam
EEZ s200 rumeli kavağı yol ayrımında, EMA scirocco sarıyerden madene giden yolda.
Suadiye caddesi karlitepe sokakta sıkan vte plaka sanirim hb vtec burdan mi? Ayiptir daracık sokakta yapistirmak bebeler geziyo her yerde..
35 plaka beyaz sedan vtec,34 jet 06 Corsa kirmizi, 41 ga 333 e46 m3, siyah gc8 su plaka , izmitte görüldü m3 tavaf etti izmiti resmen :D burdan midir?
Birde izmit ncity goldda calisan var mi techten ? Surekli ekranlarda yurtdisi arac videolari geciyor honda ve e36 agirlikli :)
Fub 79 si bahcelievlerde park halinde görüldü.
Dk s2000 bebek çevirmede görüldü
Bu ara Ankara iyi R35 yaptı Maaşallah.34 plaka beyaz Turan Güneş'te,06 plaka füme (kaplama galiba) Behzat otoparkında görüldü.
33 hd 75x plakalı s2k forumdan mıdır ? 3.çevreyolunda usul usul gidiyordu bugün :)
Kamuflaj kaplama accord şerifali özsüt'de görüldü
BKM S2K Bebek'te görüldü..
Airport avm migros otoparktaki herkese selamlar kafalar keyifler guzel herkesin
59 fa cupra serhan ile Yeşilköy oturuldu caylar icildi :) adam gibi adam selam olsun
Maslak Sanayide DOA29 Mini ile Arenimo goruldu :)
7. Caddenin sonunda bi 10 dk bekledim baya bi kişi gördüm ümit abiyi gördüm 06 u plakalı crossfire , 68 plakalı bi 207 rc gecti siteden mi bilmiyorum , roccolar zaten peynir ekmek oldu :) plakalara bakmıyorum bile