Az önce servisten çıkan K plakalı delsol burdansa selamlar araba güzel duruyodu biraz beklettim liftle motor indirirken :)
Printable View
Az önce servisten çıkan K plakalı delsol burdansa selamlar araba güzel duruyodu biraz beklettim liftle motor indirirken :)
GOP'ta K plaka siyah Del Sol görüldü, Maşallahı vardı aracın. Buradansa selamlar.
An itibari ile Turbo vtec ile miniks kardeşlerden biri mehmetçik vakfı opett
dun aksam suadiye sahilde siyah evo 6 gördüm 2 tane hanım vardı içinde bi garipsedim:D
miniks esnaf eray eser ayvaz mert muharrem @ dr ecu
Ya biride beni görmüş mü diye forumda aratıyordum uzun yıllardır :D plakayı komple yazıyordum "tm prelude" diye aratınca şak diye çıktı bende tarihe bakmamışım :) akşamları müsaitim nereye derseniz gelirim özelden bir mesaj atmanız yeter muhabbet ederiz yemek ısmarlarım :D
Plakasini bov muydu :))Alıntı:
dun aksam suadiye sahilde siyah evo 6 gördüm 2 tane hanım vardı içinde bi garipsedim
evo6 tme'nin plakası ceh mi öle bişi :D
TM plakalı prelude görüldü , iftara nereye geleyim ? :D :D
Edit : Ankara'ymış ! Aç kaldık hımmına :D
TM plakalı prelude gördüm bugün sahibi burdan mı :D
TM plakalı prelude görüldü çok şıktı. sahibi burdansa selamlar.
Tm Prelude'yi ben de gördüm çok güzeldi Maşallah :D
-Bu gidişle sırf yemek için Prelude satılacak :D
sabah çevre yolunda 34 plaka f7r gördüm serik istigametine gidiyodu. :)
Bileydim daha önce beni görene yemek derdim :D İftar sonrası yada iftar için nereye derseniz hesabı ödemeye gelirim yedikten sonra beni arayın :D
Bu arada akşam 18.40 gibi batıkent turgut özal mahallesinde dip basık bir clio sport ya da rs ti gördüm gri renkte eve geçiyordum onlarda cami önünde bir şeyler arıyorlardı sanırsam :) Accord Coupe vardı altımda eve döndüm.