dün akşam mavi octavia RS 191 maşallahı vardı aracın... :)
Printable View
dün akşam mavi octavia RS 191 maşallahı vardı aracın... :)
akşam üstü ikinci köprü yolundaki LGU plaka beyaz M3 buralardaysan eğer sesin çok iyiydi :D
Şişli meydan da GTR 35 Skyline görüldü..
ikitelli ataturk oto sanayide ertekin beyle gorusuldu selamlasıldı. yeni aldıgın merso cok fena. Allah kaza bela vermesin.
saat 5-6 gibi bkm s2k görüldü z.kuyu da
bahçelievler soganlı yolunda 34 d plaka kırmızı s2k görüldü, kirli duruyordu , maşallah :)
34 rs plaka sari jantli octovia rs i bizim evin onunde gordum korna calarak selam verdim haliyle sahibi tanimadi ama araba burdan diye biliyorum selamlar tekrar :)
seven7 nickli üyenin hatırladağım kadarıyla eski arabası görüldü maltepe belediyenin orada
Bu akşam 9 gibi e5'de 140-150 ile gidiyordum, yanımdan mermi gibi pas s2000 geçti makaslaya makaslaya gidiyordu. Ses muazzam maşallah
Yenikoy'de airli beyaz Ibiza, Istinye Carrefour otoparkinda UC plaka beyaz mavi DS3.
VA Typer zeytinburnu'nda çıtırdan gazliyordu
Sekolive serkan kardeşimle cevizlibağ po önünde karşılaştık :) soldan gelip yol istedi verdim ama jeton daha düşmedi tanıyamadık sonra aaa napıyosun lan diye bi patlama oldu :D
dün gece galata köprüsünde çıtırdan gazlayan e46 m3 forumdanmı bilmiyorum çok yırtıcı bi sesi vardı