unutmadan YJ plaka mavi subi, cevahir otoparkında ve mecidiyeköyde görüldü araç resmen ben burdayım diyor maşallah
Printable View
unutmadan YJ plaka mavi subi, cevahir otoparkında ve mecidiyeköyde görüldü araç resmen ben burdayım diyor maşallah
İzmir/Bornova özkanlarda kırmızı crx görüldü :)
istanbulda 35 plaka gri renk kırmızı bijonlu typerla duran trafikte yan yana gidildi burdansa selam olsun tüneldeki sesi güzeldi
Pazar günü park caddesinde GTR plaka mavi 106'yı gördüm , peşinden vtec ile gidiyorlardı :)
dün akşama doğru erenköyde SUS plaka polo gti görüldü maşallah çok güzel duruyordu
E-5 ve basin exprs deki arkadaslar burdanmıdır. ?
Polo,leon,e250 ,subaru
LEB TypeR aksamustu Bahcesehir.
As s2000 umıtkoy
Perşembe Akşamı Alsancak kordonda füme(ışıktan yanılıyor olabilirim),kırmızı tavanlı cooper s görüldü buradan mıdır?
Forumdan mıdır bilmiyorum da Turan Güneş'te 07 plaka siyah s2000 gördüm
34 plaka kirmizi renk bi araba gordum markasini bilmiyorum ilk kez gordum , lotus elise alfa 4c opel speedster tipinde arka caprazdan gordum tavani cikiyo siyah bezli , arka farlar siyah tabanli 4 tane kareydi eve geldim her arabaya baktim ne oldunu bulamadim.kapinin acma kolu tarafindaki kismi tavana dogru egimle yukseliyordu.buradansa selam olsun cok dikkat cekici bir araba
Dün öğlen 3-4 gibi kozyatağına doğru mezarlığın yanından yukarı dönen bir araç tam göremedim sağlam sıktı baya launch la birlikte sesi gayet muazzamdı.
Dün yeniköy canliydı bob corsa typr kng plaka lc plka kirmizi fr leon mini cooper s
Lotus Elan olabilir mi ?
Connecting site...
Cadde izzet görüldü
E5de merter yoluna dogru yolda olan varmiydi? Goren olduysa plakayi net olarak soylermisiniz Beyaz clio gördüm makaslar atarak ilerliyodu 34 kf olmasi lazim sayesinde kaza yapiyodum aracdada ailem vardi.
Körfez de sus65 polo gti forumdan sanirim