dun e5 de delı gıbı gazlıyan vrs sarı kullanan bayan delı gıbı makas atarak kullanıyordu :D
Printable View
dun e5 de delı gıbı gazlıyan vrs sarı kullanan bayan delı gıbı makas atarak kullanıyordu :D
Hereke İstanbul yönünde bad 93 plâka Proceed gt görüldü.Forumda mı bilmiyorum ama maşallah..
HOC Plaka yeni kasa CEED GT Soğanlıkta park halinde duruyordu.
Dün akşam 7 gibi boğaziçi köprüsünde ZK type r görüldü, önceki akşam uzunçayırda yeşil bir ek hb gördüm plakası CEM idi sanırım maşallah her ikiside çok güzel görünüyordu.
Dün akşam armada otoparkda 07 gt plaka kia ceed gt görüldü galiba forumdandı
CCD vti ile Tuner faruk'un eski aracı ka crx kızılay dolaylarında görüldü :)
Basın ekspreste 06 plaka mercedes w114 görüldü, maşallahı vardı gerçekten
sultanbeyliden imese giden yan yolda beyaz bi poloyla geldik :) plakayı tam hatırlamıyorum ama 34 RL olabilir..
Kazasker'de minübüs yolunda park halinde UF 306 GTİ görüldü
Plakasını göremediğim beyaz bi scirocco sabah beylikdüzü tarafında e5'te çok ayarsız bi şekilde makas atıyodu, burdan mıdır bilmem. Hergün kazalar görüyoruz, aman dikkat.
Bahçelievler de mk5 kırmızı oem jantlı golf gt'yi gördüm, arka cam da autoban stickler'lı. Çok kaliteli duruyordu, ateş ediyordu renk, maşallah.
Geçen çamlıca gişelerde 06GTR34 GT-R görüldü.
06 vos xx vadide görüldü burdan mı bilmiyorum kornalaştık
Basın ekspresde Sak plaka mavi Mini ve LA plaka kahverengi tek kapı Meggy burdansa Selam ;)
Sabah saatlerinde miniatürk caddesinde Okan kardeşimi gördüm (KNG ep3 typer) kırmızı yaldır yaldır süzülüyordu yolda :)
Hr 6413 siteden mi ? Mavi rocco şişli de görüldü
Bugün saat 19:00 gibi cevizlibağda yenibosnaya gidiş tarafında kaza yapmış mavi bi suby gördüm plakası 16 KV di sanırım tam bakamadım en sağ şeritteydim kendisi burdaysa geçmiş olsun