3 numaralı bölge üstü kelebek cam yerinde where is king yazan bi kırmızı 106 soganlı civarı, kasislerde ecel terleri döküyordu :)
Printable View
3 numaralı bölge üstü kelebek cam yerinde where is king yazan bi kırmızı 106 soganlı civarı, kasislerde ecel terleri döküyordu :)
KNG Ep3 TypeR dun aksam Yenikoy Shell'in karsisinda park halinde.
06 jr beyaz 206 gti demette görüyorum sürekli bi bayan kullanıyor hatta
Girne'e MK plakalı Beyaz Aventador:D
UE sedan vti gördüm önceki gün emniyetin ordan yan yola çıktı yardır yardır, sahibi burdandı ama el değiştirdi sanırım
Nice-Monaco yolunda 35 plakali renault capture gordum turk plaka gorunce valla aglayasim geldi :D
Dün Eren abinin eski aracı şimdiki plakası zk plaka clio williams"ı adatepede görüldü
US plaka siyah meggy Rs Bahçelievler E5 de görüldü Maşallahı vardı :icon_tup:
Vallahi plakayı bilmiyorum ama dün gece saat 12:00 gibi Göksu parkının orada iki tane biri kırmızı biri füme civic vardı. Yavaş yavaş yürüyorlardı. Maşallah kırmızı olan efsaneydi sahibi buradan ise selamlar :D
Kırmızı Airli Golf7 Balıkesir üniversitesi kapalı spor salonu parkında görüldü.Plaka 34 ZPY 99 yanlıs hatırlamıyorsam.Maaşallah
Maltepe minibüs yolunda UB Plaka Getz'i gördüm. Korna çaldığımda baktı ama sanırım nereden geldiğini anlamadı. :)
orhan_guney iş yerinde ziyaret edildi, görüldü :)
Gümüş gri 06 gke 69 plakalı subaru eryaman 3-4 göbek de görüldü.
Aracın maşallahı vardı.
chn53 goruldu
"Ev" evo (siyah) - levent
vtf corsa sınav dönüşü görüldü :D