Bugün sabah manavgatta avm de cesur nickli arkadaşın arabasını gördüm ( AYR 88 )cuprada duruyor be usta keşke benim ..... dedim :)
Printable View
Bugün sabah manavgatta avm de cesur nickli arkadaşın arabasını gördüm ( AYR 88 )cuprada duruyor be usta keşke benim ..... dedim :)
evt sanki daha öncede dışardaki otoparkta görmüştüm maşallah araba mermi gibi duruyor bi ara çayını içmeye uğrarım yanı muhabbet ederiz ;)
34 PES 10 corvet forumdansa masallah Kumkapı göründü
L 4499 s2k sanayı kavsagında goruldu o nasıl bı kavsagı donmektır :D :D masallah süperdinnn
Bulgurludaki mat kırmızı, bentley jantlı, airli passat buradan mı. maşallah çok iyi duruyor araç.
1 saat önce sahrayıcedit'te 31 YL plakalı mavi E36 coupe kaza yapmış bizdense geçmiş olsun
FC 172 rs goruldu masallah..
İynn-rs ibrahim abi dumanlı partner ıyla eskişehir yolundan şaşmaza kadar takip edildi. Şirket spec dacia lodgy bendim :)
Bugun 3 gibi falan caddebostan tarafında MCN idi sanırım plakası turuncu rs gördüm. Forumdandı galiba
mcm plaka ben sattım bi iki hafta oluyor
09 ft 336 clio b.kocer soforlugunde taciz edildi. Sokak arasinda tanisilip muhabbet edildi :)
hayatımın aksiyonunu yaşadım vallahi :)
evin sokağına kadar tamponumda takip edince dedim herhalde yolda bişey yaptım,cezamı kesmeye geliyorlar :)
bundan sonra hazırlıklıyım techturkiye tacizlerine :) tanıştığımıza çok memnun oldum tekrardan.müsait bir zamanınızda oturup uzun sohbet etmek isterim.
Kanka ahahaha mektebi falan kalmadi enstitüye goturcez :)
34 plaka siyah fn2 type r dün akşam dedaman da görüldü :)
cenkerergin mavi cliosuyla samatya tarafındaydı. Jantlar yakışmış (Y)
34JE s2000 buradanmı acaba
arac ankara ya gelmıs sanırım
masallah ufaktan gazladık kazasız belasız :)