35 HA 9717 bizden mı,beyaz polo ?
Gtd amblemli,merak ettik.
Printable View
35 HA 9717 bizden mı,beyaz polo ?
Gtd amblemli,merak ettik.
Abi daha önce muhabbeti oldu galiba ama şu (techTurkey) sticker işi olmalı bence.
Dün akşam altıntepe'de 16 NN plakalı turbo tigra gördüm bizdense selam olsu ilk defa turbo tigra gördüm:D
Gm plaka e39 M5 kahverengi yeşil arası. Ataşehir çıkışı köprü istikametinde güzel kapattı buradansa maşallah
BC s2000 zekeriyaköyde gelin arabası olarak gördüm az önce maşAllah
Bir kaç gün önce mikrop alinin ccd sanırm gençlik parkı yakınlarında gördüm Maşallahı var :)
Kemerburgazda gazlayan S2000 tayfası burdansa selam olsun güzel senfoni yaptılar :D
Görmez olaydım :) Mehzent SUS M3 ile Haliç'de görüldü
Sene 2007 bende UL Vtec vardı tarih bu zamanlardı Mehmet'de BY megane vardı denk geldik haliyle bastım gittim :) bugün iş çıkışı yine denk geldik lakin bu defa şartlar pek eşit değildi Mehmet Ayvansaray'da bastı Anıtmezarda ancak yakaladım trafik durunca :D
Kardeşim tekrar maşallah eve değil işitme merkezine gittim sayende kulak zarım yerinden oynadı :D
81 plaka gri s2k bodrum konacıkta ufaktan yan verevere geziyordu. Sitedenmi bilmiyorum,bide geçen kırmızı bi fn2 aynı yerde sıkarak geçiyordu o sitedendi sanırım.
Koz 61 m3 cumhur abi bulgurluda bizim mahalleden geçti sanırım yakın oturuyoruz.Çıkışta ufaktan açıyı da unutmadı :)
06 tız plaka megane rs aracımın arkasına cekmiş forumdan mı çepadaydı araç :)
ER corsa bursa çelebi mehmet lisesi altında. 34 ER 1464
03 zc duster afiumda goruldu gimifayf a selamlar
34BEN08 bmw m3 gri forumdanmi? Masallahi vardi arabanin cevizlibagda görüldü
Bugün akşamüstü Akdeniz caddesinde 01 COP 01 Miniyi gördüm Maşallah ya çok iyi duruyordu:)