Coupe Z 003 z3 görüldü
Printable View
Coupe Z 003 z3 görüldü
Pazar günü Bahçelievler Ömürün yan sokağında park halinde olan 34 E 5545 plakalı beyaz scirocco ya sağ arka taraftan 06 GH 001 plakalı peugeot 207 vurup kaçmıştır scirocconun sahibini tanıyan bilen varsa bilgilendirsin
34TZ7371 ferrari topcular feribotunda goruldu. Orhangazi bursa arasi gazlandi. Arkadan kovalamak bile cok zevkliydi. Masallah.:)
Eser abiyi gördüm avcılarda :D
41 plaka lacivert sedan vtec gazladık arka arkaya, fenerbahçeden e5 yoluna bağlanırken sellektör yaptım tümsek var diye ama görmedi sanırım alttan alev saçtı :D Maşallah diri duruyor ama :)
Geçen Cumartesi Ankaradayken 06 EJ plakalı bir 1.7 Dti Kırmızı corsa gördüm.Sanırım forumdan biriydi.
Bende geçen cumartesi Bostancı Çetin Emeç Bulvarının tam orada 06 RGB plakalı mavi corci gördüm bizdendi galiba :D
Gaziemir otobanda 09 plaka gri c2 vts ile bastık keyifliydi maşşallah :D
Haliç köprü civarı HFL plaka siyah tek kapı polo gti görüldü , egzoz sesi güzeldi burdansa selamlar. Araca maşallah
ZG 106 gti ve CVK rs hıfzısıhhadan geçerken görüldü cvk'nin sesi güzeldi birde peşlerinde plakasız ek kasa hb vardı
Kuyumcukent in orda Rol 84 S2000 i görüyorum sürekli :)
S plaka rpf01'li spoilerli s2k'yi Istinye'de gordum oglen karsi seritte. Sahsi olarak BKM'den sonra en cok begendigim s2k oldu, cok kaliteli duruyo kazasiz belasiz olsun.
Dün akşam Bostanlı Girne tarafında park halinde siyah jantlı basık bi 207 gördüm maşallah çok güzel duruyordu kendisine baktırıyordu seyir halindeydim plakasını göremedim, sahibi burdansa selamlar :)
Gece 2 gibi incirli üzerinde beyaz aventador,altın kaplama audi , beyaz corvet 3 4 tanede s2000 gazlıyolardı gerçekden sesler ve araçlar mükemmeldi maşallah
sbr polo kızıltoprak mh görüldü sanırım evımın arka sokadında oturuyor sahıbı masallah cok güzel
Dün gece dikmende Mikrop ali yaya olarak yol kenarında görüldü.
Ön camımı dumana boğuyorsun dumana er corsa :)