Detailing mert malazgirt bulvarında RA HGT ile sakin sakin giderken görüldü. Sonradan gördüm şirket spectim. İlerdede trafik fenaydı yalnız :D
Printable View
Detailing mert malazgirt bulvarında RA HGT ile sakin sakin giderken görüldü. Sonradan gördüm şirket spectim. İlerdede trafik fenaydı yalnız :D
Ygz 72 beyaz GTR o nasıl bi güzelliktir maşallah maslak yolunda görüldü burdansa selamlar :)
Şaşmazdan bağlıca dönüşğne kadar gaza getirdiğim astra H OPC 06 BS plakalı araç burdan mı? Arabanın maşallahı var çok güzeldi :)
Dün akşam 7 gibi airli kırmızı golf7 bakırköy pazaryerindeydi.
Etimesgut sıhhıye arasındaki yeni yolda 06 cem 68 porsche abi o nasıl bi dip gaz çekip uzamaktı beni benden aldın :)
fvm polo gtı meydan da goruldu
geçenlerde 06 gt 058 leonu gördüm konya yolunda bayıldımm aracın sahibini bulamadım yalnız
35 AR plaka gri ep2 sport yada ep3 içerenköyde 3-4 kez gördüm. Forumdan birinin mi ?
2 gün önce kireçburnu sahilde 34 gtr 34 plakalı mavi gtr görüldü burdanmıdır bilmiyorum :)
Dün akşam sütlüce tünelin göbekten okmeydanı baglantı yoluna doğru Arenimo ve arkasında başka bir siyah 350Z ile sıka sıka yol alıyordu