donanımhaberde konunun linki verildi galiba
Printable View
donanımhaberde konunun linki verildi galiba
Sonu 7979 olan Nissan Gtr otobanda gördüm. arkadaşın yanına gelip korna yaptım oda bana arkamdan selektör yaptı. çok tatlıydık :D
Palladıum avm otoparkından çıkarken siyah typer girdi sesine duruşuna maşallah plakasını göremedim ama :D
Perşembe arife günü sabah 08:30 saatlerinde giyimkentin için yanlış hatırlamıyorsam YMC plaka yeşil Bora yanındada heralde Clio RS172 vardı spoon jantlı
STP plaka accord fenerbahce stadinin orda goruldu ..
07 ckp Subaru ve moh plaka ek9 du sanırım Adatepe de görüldü burdansa selamlar
Bugün E-5 Avcılar yönün de giderken plakası HOP 61 olan estoril blue BMW 2 Serisi makasçı başı kapalı bir ablamıza denk geldim.Kendisi dikkat etsin buralardan ise :) Ben Rocco ile öyle makas atamam :D
yaklasık 1 saat once bır 206 gtı bırde dıkkat etmedım bır arac vardı guzel gazlıyolardı :)206 gtı eksozu baya guzeldı bır ara salca oldum ama babam ooo herkesle basarsan deyınce basmadım :)
34dm6897 gibi plakalı kırmızı 1 serisi BMW aramzdan birsinin mi?
en son biri beni gördügünde araç 27 bindeydi geldi 49 bine bidaha gören olmadı :( iki tekere kaldırıp gidicem belki biri fark eder. Şaka bi yana lütfen biraz daha dikkatli olalım gözlermizi açalım :( :(
shkodra nın sierra coshword ü Ataşehir'de görüldü. Tırıs tırıs gidiyordu Metin amca :D
Dün maltepe atatürk caddesinde bd plaka kırmızı golf mk2 gti görüldü alev alev yanıyordu:)
KOT 44 kırmızı evo 8 Alaçatı'da görüldü ...
arkasındaki siyah golf 5 gti egsoz sesi de hoşuma gitmedi değil :)
Hem ivedikte hem şaşmazda VA 106 görüldü. Race werks stickerlı serdar abi sürüyodu :)
Sabah sahrayıcedit'te tüylüığlu fırının önünden geçerken utku abinin z3'ü görüldü maşallah araba yaldır yaldır yanıyordu sürücüsüde öyleydi:D