Cas 08 GT-R akşam saatlerinde bebekte görüldü..
Printable View
Cas 08 GT-R akşam saatlerinde bebekte görüldü..
Kırmızı 35 KD plaka yepisyeni 2015 typer halkapınarda görüldü hayran kalındı :D
dün blow07 ali görüldü :D bide dün akşamüstü 34 plaka siyah rx8 de önümüzden bozkan petrole girdi . biz lastikçide otururken .
100.yılda yıldırım elektronıgın yan tarafında duran kırmızı 207 gt bızdenmıdır yanıyor resmen :D
34 BID 51 kırmızı Vtec Antalya lara da gördüm maşallah
cpr cupra ve hc clio182 çiğli kipada görüldü yaklaşık 2-3 saat kadar önce :)
07 blu plâka Rx-8 in yanına park ettim antaya da buradan ise selam olsun araba ciddi guzel duruyordu
LNC Clio karaağaçta görüldü. Tıngır mıngır :)
Birinizde beni görün be.. :D
By.serçe'ydi sanırım, park ediyordu aracı korna çaldım ama duymadı herhalde. Maşallah çok güzel duruyor.
http://i.hizliresim.com/B0Gqdj.jpg
Konak tarafında beyaz cupra tamponlu ibiza ile kornalaştık dün araç forumdan bır arkastaydı selamlar buralardaysa hala :)
01 BF plakalı İntegra Kuyumcukentte görüldü, burdan bi arkadaşındı sanırım. Bir ara satılıklardaydı ama? Selamlar, maşAllah' ı var aracın.
dün ankara karting de tech ankara ekibi baskını vardı vtec cupra megane rs vs bi cok araç vardı.
cuma günü akşam üstü al plakaydı sanırım beyaz vtec sanırım etlik bp önünden senfoni yaparak geçti
19 plaka siyah bir 106 gördüm, şenlikköye dogru girdi, gördügüm en güzel 106 idi, maşallah diye diye bi hal oldum. ( not 106 sevmem ) :)