akşam bahçelievler 3. caddede 41 SS 106 Akın görüldü 2 dakika sonra da 68 KC 106 Harun görüldü
Printable View
akşam bahçelievler 3. caddede 41 SS 106 Akın görüldü 2 dakika sonra da 68 KC 106 Harun görüldü
dün akşam 07 k plaka s2000 etlik bp önü gazlıyordu
AN 7777 Leon Fr görüldü hıfsızsıhha ışıklarda ok gibiydi Cupra sandım:D
dün acaba saat 8 9 gibi hoşdere caddesinde amaçsızca gazlayan beyaz italyan şeritli 34 bLL plakalı lambo sahibi neyin kafasındaydın ki :)
CCD vtec or-an msb önünde görüldü. Maşallah çok iyi duruyo :)
Edit:Niye alıntı yapmışsam:D
hıfzısıhhada kendi yarı kapalı garajında o kadar yol çalışmasına rağmen tertemiz duran CVK Rs'e selamlar
Mahmut abi nin rb golf bebekte görüldü, yatıyordu usul usul.
34 fvz sti konak tunellerinde goruldu, erdem abi kullaniyo sanip tunelde sellektor korna el salladim ama arac satilmis :) yeni sahibine hayirlisi olsun kazasiz belasiz
Hafif bi mirildanma sesi duydum,nerden geliyo derken baktim 42 ep 987 den geliyomus,durusu ve sesi guzeldi pendikte goruldu,bizdense selam olsun
Hafif bi mirildanma sesi duydum,nerden geliyo derken baktim 42 ep 987 den geliyomus,durusu ve sesi guzeldi pendikte goruldu,bizdense selam olsun
Mavi corsa opc (20 BBK) işyerinde otoparkında görüldü
Taurus önünde evo IV turkey plakalı beyaz evı görüldü sesini duyunca beni benden aldı akşam vakti :(
Bkm 94 s2K bebek, dikilitaşta görüldü
Aydınlıkevler'de park halinde Fatih Doğan'ın ek civic görüldü :)
TC Plaka 3000GT görüldü cuma iş çıkışı erenköyde kendine baktırdı baktırdı baktırdı:love: