R-Turbo Arif Bey'i gördüm kendileri şaşmazda gazlıyordu RUHsuz ve şuğursuz bir şekilde :hehe:
Printable View
R-Turbo Arif Bey'i gördüm kendileri şaşmazda gazlıyordu RUHsuz ve şuğursuz bir şekilde :hehe:
CML typer yeşilköy gümrükteydi bugun ;)
birazdanda ahmetsaracoğlu ve ahmetbaha-drs i görcem :D
SekoLive gidip sticker aldım sağolsun
Ben bugün sahrayıcedit de dbs typer ı gördüm gerçekten mükemmel bi sesi var maşallah:)
kuyumcukent göbekte aht scirocco ve füme toyota
livestrong sameti gördüm stcker aldı :)
5660 plakalı yere basılmış kırmızı çizgili beyaz fiesta. 2.köprü gişelerine gelmeden etiler çıkışına yakın yanmış itfaiye öndürüyordu :( inşallah sürücüsünde sıkıntı yoktur.
GNS TypeR bağdat caddesinde görüldü üzerimize kırdı :) Kornaya basıncada el kol yapıolar bir de şehir magandaları :p Duruldu sohbet edildi maşallah ayarsız kuğu gibiydi bembeyaz :)
Dou nerdesin sen:hehe:
su ara metrobus duraklarında calısıyorum gece 23:00 05:00 arası :) o kadar cok kisiyi gordum ki yazsam sayısını sayfa dolar o yuzden yazamayacagım :D
bu gece halıcıoglu metrobus duragındayım mesajı okuyan arkadaslardan gecerken 2 korna bekliyorum :D
34 ey 950 plakalı bi nissan gördüm sanırım şu yakuza denilen araç maltepede minibüs yolundan sahile dönüyordu
SekoLive ve Kubilay ile tanistim stickerlari aldim... Acibadem donusu 34 MRT 78 dip basik Golf5 gordum...