80 plaka kırmızı plakalı araç sahibi 63owen63 nickli abimin tamponuna sıfırladım minibüsümü :D çorbacının önünü kesmemek baağbında :)
Printable View
80 plaka kırmızı plakalı araç sahibi 63owen63 nickli abimin tamponuna sıfırladım minibüsümü :D çorbacının önünü kesmemek baağbında :)
Az once basin express bir f430 gordum yanında azrail ölüme gidiyordu.Sonu hayırlı olur insallah :)
Gece 23:30'da ayışığı halısahanın orada GAD 01 S3,BBK Megane ve yeşil Rio görüldü:D
GLZ 43 bestekar da görüldü şuan önümde
ssd 06 s2000 by concept in önünde görüldü ateş ediyordu mübarek :)
beyler kalamışta bu gece beyaz eski kasa eg civic ve bordo twingo iki arkadaş vardı, aramızdan mı?
bi 10 15 dakka gazladılar tek şeritte yanyana drag yapmalar, yavaş giden arabanın biri sağından biri solundan geçmeler
civicci delioğlan benim aynayı alıyodu falan (ben park halindeyim)
yazdığımı görüyosanız tebrik ediyorum beyler harbi iyi cesaret, allah inşallah ananıza babanıza evlat acısı çektirsin amk
İnşallah buradan değildir. Ne olmuş acaba?
http://www.ensonhaber.com/bebekte-yo...015-11-26.html
bugün 4-5 gibi ff plaka golf 6 panora trt arasında görüldü sahibi sitedendi sanırım ama emin olamadığım için selam veremedim :D
isot polo şirinevler görüldü :D
16 LLN Plaka Turuncu Megane RS Emniyetin Önünde Görüldü.. Ender Kozlu'ya Hayırlı Olsun :D
34 KHT 53 - BMW E34 Bulgurlu Cankent Sitesi arkasında görüldü, buradandı araç sahibi sanırım. Silecekler kalkıktı :) Selamlar
Erzuruma gidiyorum şuanda az önce 4motion 1.8 golfü olan yanlış hatırlamıyorsam Serhat arkadaşımızı gördüm. Ziganaya gazlamaya gidiyor heralde :)
Melih-Ö dt golf Tekirdagda görüldü masallah
Acura rsxlerden turkiyede kac adet var belli mi tam sayi ? Sahilde demin onumden gecti siyah renk kanatli sahibi burdansa cok guzel arabaydi , birtanede gri var galiba kanatli olarak.