Her Gün TOZ Plakalı @canozyavuz un aracını görüyorum.. Araç plakasının hakkını veriyo hakkaten :)
Printable View
Her Gün TOZ Plakalı @canozyavuz un aracını görüyorum.. Araç plakasının hakkını veriyo hakkaten :)
Başkent Sanayiideyim Günlük Temsa'nın Ordan Geçiyorum 3-5 kere :D
Kırmızı yeni kasa TypeR maltepe , burdaysa selamlar.
01 HC plakalı kırmızı E cabrio oturduğum evin otoparkındaydı, sahibi buradandı da nickini unuttum :)
Bugün tekirdağ - edirne otobanında 59 DD plakalı mavi impreza
yağmurlu havada ben 170le giderken sivrisinek gibi geçti :D
sol şeridi işgal eden dobloya iyi sövmüştür kendisi iyi fren yaptırdı çünkü o süratte :D
KCR 307 yaşar üniversitesi önünde görüldü. Hala parıl parıl.
dün akşam 10 gibi , balmumcu da bkm s2k görüldü.
buraya üyemi bilmiyorum fakat bugun cok güzel bi w201 kasa gördüm , beyaz renk ,bu ae86 vb eski japonlara takılan siyah dodiklerden vardı siyah jantlı full yerde arkada rocket bunny tarzı bir spoyler vardı dizeldi sanırım egsoz vs. komple vardı heralde , cok begendim buradansa selam olsun
KOca mustafa pasada merkez ambulansin onundr duran polo gti bizden midir ?
Bi kaç haftadır Halkalı gümrük yolunda gazlayıp bilgi evinin sokağından dönüp giden plakasını göremediğim gri typer burdanmı acaba ? :D
Gta 42 plakalı F10 520d sahibi burdaysa eğer yanındaki arkadaşlarına güvenip senden yaşça büyük adama el kol yapıp anasına bacısına küfretmek neymiş göstermek istiyorum. Adım Alper, Aydınlıkevler'de oturuyorum.
01 FR plakalı kırmızı 205 gti buradan mıydı? :)
Bende atakentte beyaz evo gördün ya 8 yada 9 du. Yanlış hatırlamıyorsam MHK plakaydı. Düzlükte belki gazlar diye beklerken sarısın bir hanım kullanıyordu arabayı.
34 DV 7713 Clio 4 park halinde Altınyıldız sitesinin orada görüldü. MaşAllahı var :)