ataksor'u görmedik sanki onuda söyle :D c ile nasıl sıkıordu ama dingil.Hayvan 130la oversteer yapıcam diyor :D
bi steer git ordan dedim.
Printable View
ataksor'u görmedik sanki onuda söyle :D c ile nasıl sıkıordu ama dingil.Hayvan 130la oversteer yapıcam diyor :D
bi steer git ordan dedim.
uba cupra yı gördüm çengelköyde
Bugün aynı anda 34 VR plaka beyaz yeni kasa rx-8 ile 34 SEK 34 plaka Beyaz scirocco gördüm.. Üsküdar Messt'te..
Siteden midir acaba ? İkiside yanıyodu valla :D
Görkem görüldü yaya halde :hehe:
2011 Sedan STI BRK plaka tekstil kent yakınlarında emniyetten düştü düşecek gidiyordu yakıştıramadım o güzelliğe.
bugun siteden SERhat. ile görüştük tanıstık. sefaköyde yemek yerken tatlı niyetine LY typerı gördük sesi güzeldi :D
Tukkanımızın yenı surgulu kapısı olan RNZ yi ve ramosiyi gördük.. Cıncık gibi duruyodu RNZ maşşallah.
Kaan'la Ulukan'i gordum Kozyatagi'nda MZ4'le kosebasi yanlarken :)
Uskudar Messt te gördüyseniz İstekte Öğrenci olabılme ıhtımallerı yuksek:) gecen sene bızde aynı sekıldeydık..
sabah sabah büyükdere caddesindeki 4 egsozlu body kitli yeni kasa mercedes ml eğer bizdensen gereksiz gaza getirdin beni :) yakalayabilseydin sohbet ederdik ama yakalayamadın eğer burdansa mesaj atsın bana :)
trafikte değil ama hergün masamın tam karşısında engean ve tolga kaynak oturuyor paso birlikteyiz... :) :) :)
1 saat once rolling yapan siyah bir Focus 2.0 ile 307 XSI gordum.Isiklarda inceden bir drag yaptik.Bizden midir acaba?
ekeray ı gordum, ugrasıyodu yıne:D
dün akşam üstü saa37 meggy2 rs gülsuyu köprüsünde görüldü
ramo si ve akıbını gordum haloyu aradım cnc makınasında calısyurm ben yaa dedı :D
tarıks görüldü kadıköyde:)