mehmet görüldü bir saat önce sus type r la bahçeşehirden gelirken
deniyordu yolda
300m arkada bile sesini duyuyordum
gişelerden geçerken korna çaldım farketti mi bilmiyorum :)
Printable View
mehmet görüldü bir saat önce sus type r la bahçeşehirden gelirken
deniyordu yolda
300m arkada bile sesini duyuyordum
gişelerden geçerken korna çaldım farketti mi bilmiyorum :)
halilkarakaş-ramosi-ramorex-elpadre-coyete-oguzhan999-unutuuklarım hatırlatsın :hehe:
Beyaz da olabilir Oğuzhan;yağmurluydu hava çok ta dikkat etmedim;durup ta bakmadım trafik vardı zaten.Jantlar dediğin gibiydi aynen.
Bu arada dün senin FK'yı da gördüm okulun sokağında.Tamponlar filan yeniden takılmış.Myo'nun önünde sarışın birisi indi(belki sendin) ama ben de fotokopiden çıkıyordum o esnada fark ettim.Yalnız araba bir garip çalışıyordu "cirk cirk cirk" ses vardı rölantide bile?
Hayalet gibi geziyorum ben :)
oglen saatlerınde EZN subabu stı gordum topkapı e5 den zeytınburnuna dondu bızden mı acep?
kartal otobanında karşı şeritte fatih kavak hyundai i30 görüldü..gününü unuttum ama cumartesi yada pazartesiydi :D
C2VTS ve ataksor görüldü.Panpalarıma tam destek:D
dün mavi bugatti veyron muayene geldi :D
corolla metin01 görüldü
sefaköy semalarında 106gti ve 16 plaka bodykitli clio görüldü siteye üyelermi bilemiyorum ama 106 nın egzozu çok can alıcıydı :D
bağdat caddesinde ac 106
bide barking:D
Cem abi görüldü jem 84 mat sarı meggy..Otobüsteydim oda tuzcuoğlu köprüsünün altından geçiyordu :)
Cas 20 mavi cooppers birtane daha s2000
emg 64 görüldü. aracın arkasına2 kere yapışmaya çalışsamda pek etkili olamadım :D adam yürüyo :D maşallah güzel gidiyo :)
jem 84, burjun önü..
Cem abinin uğrak mekanı heralde :D Bende 2 defa gördüm orda :D