JAP 01 plakalı type r ı gördum yesılköyde
Printable View
JAP 01 plakalı type r ı gördum yesılköyde
vv 106 görüldü merter mc te ayak üstü sohbet edildi
14:30 mertcan beytepe kavsakta goruldu sika sika gitti :) vtec acis dinledim guzelce :)
halooo oglum pazarlıgınaa koptumm laaaaaa :D ıyı ıguldurdun benııı babaannemıı alıp gezdırıcemm puahahahahhaha :D
dun gece karsıya gecerken sıyah bı 106 takıldı vb vv nedır bılmıyourmm guzel bır seye benzıyorduu yan yana gelseydık denerdık :) baktım gazladı gıdıyor takıldım pesınee baktım gelmıyor bende bıraktım :D
orhan abiyi gördüm yaris ile şişhane ısıklarda:)
Perşembe'den beri Mertcan abiyi, Şeref Usta'yı, Kadir abiyi, del sol power abiyi (adını bilmiyorum :D ) ve Erkut abiyi gördüm.. Bana Ankara'da araba alma konusunda yardımcı oldular sağolsunlar :) 50k'daki tayyarı çok merak ediyordum ama yola çıkmam gerekiyordu.. Hayırlı olsun Şeref Usta'ya.. Bu arada Erkut abinin çalışma ortamı fena tam hayalimdeki :D
Accord'u aldım abi sağol.. Kaç gündür kendme gelemedm, bugün bir kaç fotoğrafını çektim koyacağım birazdan.. Foto çekerken petrole 1.6ies girdi lpg li lacivert diri duruyordu.. Ama adam yeni almştı plakası yeni seriydi.. İçinde çocuğuyla karısı da vardı.. Çekindim sormaya satıyor musunuz diye.. Bizim apartmandaki sana gelmez bu arada.. Çok çok istiyorsan çekeyim fotolarını..
avcılarda haloyu gördüm 4x4 kiasıyla taciz etti beni ahahah :D
Saat 23:00 sularında Beşiktaş'ta JUM FN2 Type-R'ı gördüm park hâlinde..