Beni mi gördün hangi fırın arabada baya yüksekti şansına :)
Printable View
sabah 6 akşam 10 çalışıyoruz kimi göreyim yaw. eskiden frid panpamla aynı yerdeydik şimdi onu bile göremiyorum.
Carbondizayn'ın turuncu civic'ini gördüm şişlide :) Çok harika maşallah
dbs typer goruldu e-5 merterde aksama dogru.
yine e-5 topkapi taraflarinda da plakasinin sonu 65 olan siyah s2k goruldu makaslaya makaslaya gidiyordu.masallah sesi cok guzel :)
Siteden mi bilmiyorum da kirmizi celica dogan medya center in orda goruldu
Kırmızı Celica'yı 40'lı yaşlarda bir bayan kullanıyorsa bizim okula (Kültür Üni. Hukuk) gelip gidiyor sürekli.Ben de görüyorum o arabayı hep.
-----------
Yaklaşık 1.5 saat önce de 7-8 Evo,2-3 Impreza,bi tane turuncu EF Civic,beyaz EP3 Type-R(7550) sıka sıka gittiler Yenibosna E5'te.Ben araba yıkıyordum.Yaklaşık yarım saat önce de geri dönüyordum.Geçen Evo'ların 2 tanesi kırmızı olan yanımdan geçti dönüşte.
-----------
Bir de hafif gezinti yapayım dedim.Basın ekspres-E5 dahil 4 ayrı kaza gördüm.Aman dikkat arkadaşlar.Kaza yapan araçların biri de Mugen kitli FD6 Civic'ti..
Uz gti , vv gti , timer si görüldü.
walla bılmıorum ama wardır mutlaka, ben 9 gıbı gıttım sadece 306 ları gordum hıc honda yoktu kendıme kendıme hayırdır inş dedım :)
tam arabayı park ettım,arkds geldı arabayı arkaya otoparka getır dedı, bı gectım arkaya hobaaa 15e yakın honda wardı :D gece 23.30a kadar flan takıldık.
bu senekı fuardan daha iyiydi :)
puglarda cok şıktı masallah;)
beyaz makyajlı kasa rx8 gördüm kaza yapmıştı geçmiş olsun eğer buraya üye ise dün akşam...
KFL S2000 saat 21:30 civari TEM Kavacik mevkiinden gazlayarak gecti, sesi biraz kisilmis gibiydi ama, tam basmadi heralde :p
Buyuk insanlarlar tanıştım
Ele bası Makat :D
@crisis'i gördüm drfitte;tanıştık.:)
Aracı;
http://i51.tinypic.com/9ho176.jpg
http://i53.tinypic.com/2r3jzep.jpg
Dun gece beyaz corvette c5, phoenix yellow E46 m3, gri mugen ep3 typeR, kirmizi 207rc 4 arkadas gordum antalya trafigini birbirine kattilar :D :D
Hepsi Antalyanin araclari, 07 plaka :)