stickere hayir .
Printable View
stickere hayir .
AEM tarzı kare ve uzun plakalık yapılsa orjinal birşey olursa bence herkes takabilir ;) Bir ara satılan landyardlar gibi ,
hakikaten sticker a hayır yani www.techturkey.com die sticker a hayır ne kadar doğan şahin broadway ci varsa tutulur fakat bu araç bizim forumdaki araç mı die bakınan çok oluyor bana mesela çok oldu belki 20-25 kez fakat tt şeklinde techturkey in logosu olarak olursa süper olur kimse hayır demez o mu acaba die de düşünülmez o olduğu anlaşılır :D
arkadaşların yorumlarından sonra Namık cd si mantıklı gelmeye başladı :)
Karşılaştığınız araba ile sıkın gidiyorsa bizdendir :)
sonunda ben de kendime bir imza buldum :D :D :D izin var mı?
tt nin bence özelliği bu sticker sız ve tr. nin en iyi otomobil bilgi yaplaşım forumu olması
hiç gerek yok nasıl gidiyosa böyle dewam :)
bu arada yakşalık hergün vtecburac nickli burak ve up306 nickli emre yi görüyorum :)
İstanbul da 34 sh 477 plakalı estorıl renkte e36 coupe yi tanıyan varmı arkadaşlar ?
Ümraniye IKEA'nın önünde megachips yazan beyaz bir polo gördüm çok güzel görüntüsü ve
sesi vardı. Sanırım Mehmet Gazihan'a ait olan. Yanımdaki arkadaşlar bu dizelmi şimdi? diye
sordular :)
Ben bgun ruyamda TT stickeri gordum :D:D:D:D
Sadece Logonun bulunduğu, damla şeklinde ( üzeri mum kaplı ) ufakçana bir sticker güzel durur. Hem adres yazmadığından önüne gelen siteye gelmez hem de ne olduğunu bilen baktığında anlar.