yavuz abi geçenlerde bakırköyde görüldün maşallah çok iyiydi punto :)
Printable View
yavuz abi geçenlerde bakırköyde görüldün maşallah çok iyiydi punto :)
Aynen Serkan gule gule bın maşallah :)
sabah 8 gibi eoz s2000 gördüm imeste 8 buçuk gibi tt type r kadıköyde görüldü...
gunduz alerer,oglen ome_rs ogleden sonra (racer) aksam enes-x bıraz oncede goki,zd ve japantuner. at kuruyemiş :D
Az önce Dolmabahçe'de KUK cupra görüldü araç park halinde oldugundan sahibi ile de tanışıklığımız olmadıgından selamlaşma imkanımız olmadı muhtemelen birkaç masa mesafe vardı aramızda.. :)
78 plaka çılgın cliocu alican cevizlibağ taraflarında görüldü :) :)
dün gebzede nzm88 görüldü :D
dun aksam merter mc te yigit Y ve kırmızı fıestası gorduldu. Tanısıklıgımız olmadıgı ıcın konusulamadı :D
1 dakika önce şirketin önünden mzsky ayhan abi tepeleyerek geçti herkes yerinden zıpladı korkudan :hehe:
sabah 34 bob 77 görüldü berkay ın araba
o gaziosmanpaşadan aşağı plevne lisesine inen yolda ışıklardaydı
aracı babası kullanıyordu sanırım
ben minibüste çalışıyordum
ışıklarda korna yaptım farketmemiştir
okul arıyorlardı sanırım
xdream goruldu yanında sanırım goki,zd vardı @fener.
Kelinden tanidin dimi dogru sole ahuahu :D gelseydin ya yanimiza geyik yapioduk :) bizde alp2 lari gordukte onlar sosyete biz valeye vermiyoruz arabayi diye girmedik ic traflara :)
aynen gırısteydınız sag stopları fume jantları gordum emre burda heralde dedım bı baktım kafası hafıf acık bırı var kesın gokide yanındadır dedım :D ama bız kalabalıktık fenere bıle ınmeden bı sonrakı sokaktan dondum ordan kosuyolu :D sana hararetlı bı sekılde kuzenının arabasını nasıl zımpraladıgını anlatıodu dımı
gündüz simao, otuzdört ve yiğit-y görüldü. saat 11 gibide cum corsa yeşilköyde görüldü.