Balkopugu bir 106GTI sirinevlllerde metrobus bariyerine vurmus ambulans falan vardi insallah forumdan degildir yanyoldaydim plakayi goremedim.
Printable View
Balkopugu bir 106GTI sirinevlllerde metrobus bariyerine vurmus ambulans falan vardi insallah forumdan degildir yanyoldaydim plakayi goremedim.
5 dakika once e5 te vb 4395 shriff abiyi gordum korna caldim ama sinirli bir hali vardi duymadi
Emresener boraolcay , ert90 ertunc abi goruldu. @yesilkoy
Ya ben biçok kişiyi goruyorum ayağıyanmış it gibi gezindiğimden :D ama kimseye ne selam ediyorum ne selam alıyorum kusurabakmayın :D :hehe: günaydınlar olsun bu arada iyi haftasonları :)
sabah sbah bitane lambo gördm src plaka sarı aç karnına tansiyonumu düşürdü :D
peşine bide amg merso gördm oda olayın dibiydi :D
güne iyi başladık :D
bide, metro cıty karsısında bitane yeşil eski kasa c5 jeep devrilmisti inş içindekilerde bişi yokdur
emek 8.cad. VTH91 kırmızı vtec, konya yolunda shell e girerken moonrock s2000 VVU muydu neydi plakası...
İzmir Hiltonun onunde 41 TP •••• plakali siyah stock typer goruldu :D
ben ahmet abiyi gördüm..
Gns01 goruldu, muhabbet edildi tesekkur edildi :)
maslak sanayide sus s2000 görüldü
16 LE 320 320i ve 16 AG 309 clio rs izmir yolunda görüldü
otomania ile görüşüldü...
06 ZOA Turbo Camaro Park caddesinde görüldü :)
jantmax ailesi
Bilkent Ufuk carsisi onunde RUN 350Z goruldu.Bizdendi yanlis hatirlamiyorsam.
***** mekanda :) baya birilerini gördüm
Bağdat Caddesini asker konvoyu kapatmıştı, yani bi ara direk kapattılar yolu ışıklarda sonra s2k yanladı biraz vs. Boynerin aşağısında yine 2şeride araçları çektiler kapattılar..
Forumdan mı değilller mi bilmiyorum ama yaptıkları şey bence yanlış, işi olan var, acelesi olan var, hastası olan var. Ki zaten ambulans geldi, geçene kadar aralarından 5dk oyalandılar da anca yol açılabildi :)
Tamam asker eğlencesidir eyvallah ama zaten sıkışık olan bağdat caddesi trafiğini hepten kapatmak yanlış bana göre. Sahil bomboş, sahilde kapat 2 şeridi kapatıcaksan yani :)
allahim artik kimseyi goremiyorum :(((((
ek gti kızıltoprak :D
dün mc te bz 106 kırmızı sıyah s200 merter yolunda ema rocco bikac kişiyi daha görmüştüm ama unuttum :)
Techturkey'in A.Ş şubesindeki üyeler dün gece görüldü :D enes-x,yekta,mehzet,b.aktepe,batu-rc,japan tuner.. ve nickleri aklıma gelmeyenler kusura bakmasınlar =)
Bahcelievlerde beyaz ford fiesta surekli ayni kafenin onunde duruyr :) snra yesil teneke jantli arkalarda normal jant olan noldgnu anlayamadgm bi hyundaii getz baya basmis oda ooralardaydi sonra znp plaka siyah audi tt hpsi bahcelievlerde gorulmustur :)
O kadar bahcelievlerde dondum durdum kimse gormedi galiba beni :)
Dün akşam Gölbaşı'nda beyaz bi subaru gördüm bodykitli forumdandı diye hatırlıyorum sanki..
16 cen s2000
53 dr mavi sti
14plaka kafadan bask bora
H2404 Sinan-s
Dun gecede utku beni gordu ama yazmadı uzuluyoruz :Deli: yapma bunu
Mavi sti arkadas guzel performans gosterdı masaallah
34 VV 2001 Efes Pilsen'in orda görüldü..Egzoz güzel olmuş :)
Yky megane rs i gordum yenge yanindaydi selam vermedim bea
Harun'u gördüm ak vtec'i gördüm :)
34 m 1818 suanda minubuste sefer atiyoruz burakla