gecen gun benzer bı olayda benım basıma geldı. Avcılara gıtmem gerekırken cennet mahallesı e5te camdan hareket ceken seat ıbızaya buyukcekmeceye kadar ders verdım herıfın bu kadar becerıksız oldugunu bılseydım hıc ugrasmazdım :D
Printable View
herhalde öyleydi
ama seninde simanı tam bilmiyorum ya genç biri vardı yanında o yüzden dedim :)
ben o ara karşı şeritte ışıklarda bekliyordum
o sabah bende iş olur ümidiyle erken çıktım
bende çok küfür ettim rahat ol :D
inşallah kazanırsın ve benim gibi diplomalı hıyarcı olmazsın :hehe:
ramazan berkan stp yunus kg eser ayvaz vs vs vs
1-2 saat önce saro geçti sahil yolundan arabasının yine maşalalhı vardı :D
yok kanka ben viraj kasmayı seviyorum makasla trafikle işim olmuyor genelde :) çok gerekirse yaparımda sevmiyorum zevk almıyorum pek arabanın dengesini bozmak pek zevk vermiyo bana
arada bi apaçinin birini görürsem arkadan dürtükleyip yoluma devam ediyorum
bugünde sanırım emrenin bahsettiği gri leonu dürtükledim e5te hahahaha
Tabi :D 3.sayfa haberi diyim anla abim sen :D size bakıcam diye kamera gidiyordu :D
Ep3 yaşıyor mu? Hiç gelmiyorsun bu taraflara abi? :)
dun aksam barkını, bı kac gun once fenerde ern cooper gp:)
Yaw gideceğini sanıyodu geç bakim öne dedim. Aldım önüme baktım gidemiyo. Arabasının nefesi bitti. 1.6 vs 1.6 durumları arkadan el ile git yapıyordum. Buda gidemiyordu. Bende arkadan bir kaç hp ile takviye yapmalıyım diye düşündüm. 2 gri araç boya transferi yapalım dedim. Sonra arkadaş vazgeçip yol verdi. :D Yanlız hiç boya kalkmamıştı. Pastaya bile gerek yoktu parmak ile bastırdım çıktı. :D :D
22.30 cıvarı, kamıl ın KG vtec2 yı gordum. 500ewler cıvarında el salladım ki ıyıkı gormemısler ıcınde babasıyla kardesı wardı sanırım :)
Emin olmamakla birlikte yasarım nickli üyenin evosunu görüyorum sanırım acıbademde oturuyor.Önerim olacak kendisine lütfen yıkatın plakayı göremedim o derece kirliydi.
8 sularında mertcanı gördüm eskişehir yolunda süzüle süzüle gidiyodu yeni pabuçlarıyla :)
bladerk erkut abi 7. caddede görüldü
bursadan gelen kamberli 1.4is sarı olan görüldü yine 7. caddede
izmirde czt mi gördüm :D
dün gece GUN leon u saat 1 civarı park yeri ararken gördüm fena haldeydi:D 10 dk sonrada ks roccoyu gördüm.