dun aksam besıktasta koyıcı caddesının orda bı s2000 vardı mugen yapılı falan park halınde duruyodu sıtedenmıdır acaba kendısı ?
Printable View
dun aksam besıktasta koyıcı caddesının orda bı s2000 vardı mugen yapılı falan park halınde duruyodu sıtedenmıdır acaba kendısı ?
Dun aksam Ahmet abı AE86 ıle çayyolunda goruldu
Sabah RC Kıd Mustafa ıle karsılastık :)
uye falan degil ama dun tekirdag yolunda gumusyakada r32 GTR gordum fume renk..
sari zeminli bi plakasi vardi (turk degil).
ba tayyarı godum arkamdam gazlıyarak geldı gectı :D
emg gsi gordum park halındeydı mınık kusum emre telle aradı bekele gecıem dıye :D
dun ahmet abıyı ae sıyle besevlerde gordum.. Oda benı gordu ama selam vermedı :(
sabah anadolu bulvarında beyaz es7 gördüm basıktı ordan taa şaşmaz kavşağına kadar makas resitali yaparak geldik :hehe: siması yabancı değildi ama forumdan kimdi çıkaramadım
ahmet abi anlaşılan seni görmeyen kalmamış dün en son ben gördüm sanırım:D
lpg tune için teşekkür edemedim dün normale döndu araba:) eline saglık
Evet kardes ae biraz dikkat cekio :)
Lpg tune ?+5 hp reca ederim :)
Yesilkoyde livestrong samet ve caglar coskun goruldu
büyük ihtimal bizdendir diye düşündüğüm beyaz bi ies gördüm cevizlibağ istikametinde ,, 34 yj 0333 tü yanlış hatırlamıyosam... sitede satılan çamurluk stickerından vardı üzerinde
arkdslar az once sefakoy sanayının arka caddesınden gecen grı bı arac wardı ama goremedım ne oldugunu yanlız etraf yıkıldı, butun mıllet camlara dökuldu. warmı sanayı cıvarında boyle grı bı arac bilen? ses tarıf edılmezdı wallahı
ömürün otoparkında gumball stickerlı leonu gördüm :)
BOB 77 görüldü aracın sahibi yoktu babasıyla tanışıldı :D ufak bir sohbet edildi
Maşallah denilip iyi dileklerde bulunuldu
http://www.hizliupload.com/img/19186...7643_thumb.jpg Hizliupload.com
34 ZL 555 gc8 lacıvert tanıdık geldi araç varmı bılen bu arabayı sıtedenmıdır kendısı